Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

TBE-vaccination dos II

Lästid: 1 min

/Samarbete med Minutkliniken

Det var jättebra att få en påminnelse i mobilen från Minutkliniken att det var dags att ta en ny dos av TBE-vaccinet. 


Hela vår familj vaccinerar oss mot TBE – fästingburen encefalit. TBE kan leda till allvarliga hjärnhinneinflammation. 


Igår var hela familjen på drop-in hos Minutkliniken inne i Apotek Hjärtat i Nordstan. Det var dos II av III som jag och barnen skulle ta en månad efter dos I. Nästa gång blir det dos III och det är om 6 månader. Sedan är man skyddad hela livet ut! Måns följde med den här gången och tog dos I. Han tyckte att det var läskig på allvar att få sprutor. Tilda var modigare och jätteglad för att hon fick två klistermärken!

Jag berättade för BVC sista att barnen hade fått dos I och sjuksköterskan var väldig glad för det. Dock frågade bvc ALDRIG om vi tänkte vaccinera barnen mot TBE men svarade på allting vid frågor. 

Nu tänker kanske många att jag uppmanar föräldrar att kosta på sig och vaccinera sig och barnen. Barnen KAN INTE välja själva och det är vi som måste välja åt dem. För deras bästa. De tre doser kostar runt 1000kr per barn och vuxna och räcker sedan livet ut!

(OBS! Minutkliniken har inte uppmanat mig att skriva om just TBE och att vaccinera oss, det är mina egna tankar och ord). 

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge