Tävlingsgalen!

Lästid: 1 min

Oj oj oj va jag har tävlat under senaste veckan. Jag har en vännina som är crazy på att tävla och hon har smittat mig. Hon har vunnit det ena å det andra t ex att hon hade vunnit 4 stavmixer fast hon ville vinna en Kitchen Aid… Å jag fick byta ut min gamla stavmixer tackar för den.

Jag har deltigit i fototävlingar förr. De senaste var Kockens se här Vit chokladmousse tävling” och vinnaren utses imorgon. Å så såg jag TigerCamera (Tiger.dk) tävling i sista minuten för det var 1 tim kvar så jag bara langade upp lite bilder.

image

Jag tror inte att jag vinner för vad jag har märkt från tidigare matfototävlingar så var det alltid nån som hade bättre kamera, dekorationsprylar å säkert jobbat med reklam/marknadsföring….så vanliga folk som du och jag har inte en chans mot.

Som mest har jag vunnit 300 000 poäng på Supreme Cards jultävling för medlemar å jag kom 2 plats eller nåt. Å det var första gången jag rimmade i min motivering. De poäng kunde man inte få i pengar men jag växlade till en PS3 till Måns(!)….

Det här med att man måste skriva en “motivering varför just DU ska vinna”, inte alltid så kul…men det är klart att man måste sticka ut från mängden om det kommer in några 100 av ” för att jag vill vinna…”

Tags: No tags

Lämna en kommentar

CommentLuv badge