Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

 • Reklamsamarbete
 • Sponsrade inlägg
 • Ambassadörskap
 • Show up/meet up
 • Receptskapande
 • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
 • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Tävlingen fortsätter – samarbete med Smarteyes!

Lästid: 1 min

Tävlingen rullar på fram till FREDAG 13 mars kl.13!  

 EN vinnare vinner rubbet och det är 5 PAR MED BÅGAR INKL.GLAS och även solglasögon om man vill välja det. Vinnaren kommer säkert ha mycket glädje av att fixa sina egna nya glasögon och ev. ge bort till någon nära och kära som också behöver en.

Det är superkul att redan nu vill många vara med…eller snarare behöver glasögon. Förr eller senare trillar man dit. 

 Jag har läst ALLA kommentarer och jag skulle mer än gärna vilja låta alla vinna! Hade kunnat dela upp vinsten till 2-3 eller 5 vinnare men det skulle inte bli “en hel glasögongarderob” enl. mig, plus att det är väl härligt att vinna stort på en FREDAG DEN 13:E! 🙂 eller hur?

 

Smarteyesrules 

ALLA är välkomna att tävla hos mig här i bloggen, Facebook och Instagram! Det är bara välja var ni vill tävla och det är olika tävlingsprestation. Jag kommer välja ut 

TRE finalister dvs EN från varje tävlingsplatsform. De TRE finalisterna kommer få svara på en UTSLAGFRÅGA och svaret finns såklart på SMARTEYES hemsida.

FÖR ATT TÄVLA OCH MER INFO, KLICKA HÄR!

 

#blogg100 -5

Print Friendly, PDF & Email

3 kommentarer om “Tävlingen fortsätter – samarbete med Smarteyes!

 1. Wow vilken fin tävling 🙂

  Jag håller tummar å tår att jag ska få gå med snygga bågar i vår!

  För En sliten småbarnsmorsa som känner sig ful så vore detta väldigt kul !

  Kram L

 2. Fantastisk tävling och otroligt bra tajmad. Jag glömde mina glasögon på semestern i Thailand, så nu får jag nöja mig med endast li ser och har mina allra första glasögon (15 år gamla) som back up. Men de är både fula och har fel styrka… Så lote nya snygga moderna glasögon i rätt styrka skulle sitta väldigt fint:)

 3. Jaa! Äkta och riktigt solglasögon är något jag verkligen saknar.
  Med två barn så vet jag att det kommer bli många vändor på stranden dagtid och med mannen på kvällen (förhoppningsvis på nån restaurang) och då vill jag vara extra snygg i ett par solglasögon <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge