Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Tävlingen är avslutad – 2 vinnare!

Lästid: 1 min

Min lilla helgtävling har nu avslutat och det var 8 tävlande å 2 vinnare! Just nu pågår hur många tävlingar som helst i bloggar, Facebook och Instagram så alla har säkert inte hittat till min tävling. Men jag är glad för de som har tävlat då det blev större chans att vinna 🙂

Så hur många oöppnade flaskor vin har jag liggande i köket?
Rätt svar: 20 st. (Ingen hade rätt)

IMG_5705.JPG
Nu säger jag GRATTIS till…
Gollobracing som gissade på 18 flaskor och Malinsvenskbjorck som drog till med 23st, båda har tävlat på Instagram. Ni har vunnit varsitt halsband!

Maila mig era adresser så får ni förhoppningsvis vinsten hem lagom innan Julafton 🙂

Tack till alla som har tävlat! 🙂

IMG_5707.JPG

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge