Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

 • Reklamsamarbete
 • Sponsrade inlägg
 • Ambassadörskap
 • Show up/meet up
 • Receptskapande
 • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
 • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Tävla om Clearblue ultraljudsdoppler

Lästid: 1 min

***TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD***

TÄVLING! GIVEAWAY! 5 kan vinna!

VINN EN Clearblue ultraljudsdoppler!

*För att tävla >>>kommentera fritt men gärna kort om varför du vill vinna!<<<

*Du kan tävla anonymt här i bloggen om du är gravid men vill hålla det  hemligt! >>>Du måste lämna rätt email<<<så att jag kan nå dig om du skulle vara en av de lyckliga vinnarna! (ditt email kommer inte att synas i kommentaren).

TÄVLA och TIPSA VÄNNER! Dela gärna tävlingen på din Facebook. Vinn en till dig själv eller ge bort! 

*Tävlingen pågår på bloggen och Instagram @thaimorsan, totalt 5 vinnare!

*Sista dag för att tävla >>>SÖNDAGEN den 18 okt 2015, kl.20:00

🍀Lycka till! ❤️🎉

  

Tävlingen är i samarbete med Billiga-tester.se som sponsrar med 5st Clearblue ultraljudsmonitor

Jag testade min igår (läs här!). Den funkade jättebra och det var rena barnleken att hitta bebisen hjärtljud! Detta är en bra liten sak att ha hemma tror jag om man är väldig orolig av sig, det kan också spara många sömnlösa nätter och mvc besök 🙂

(Obs! Ni ser att jag har hängt med Pinktober 😛 Ultraljudsmonitorn är i vit/rosa och inte ljusrosa!)

—–>onsdag 14 okt. Ps. Jag har läst alla kommenterer från alla tävlanden även jag inte har svarat 🍀 Det är jättekul att ni ville tävla! 😊Lycka till!

Print Friendly, PDF & Email

42 kommentarer om “Tävla om Clearblue ultraljudsdoppler

 1. Jag skulle jättegärna vilja vinna en åt min syster som väntar sitt tredje barn. Hon har just nu spelat in hjärtljuden på sin telefon och lyssnar på det om och om igen. Så jag håller tummarna att jag få överraska henne med en nu på hennes babyshower

 2. Skulle gärna vilja ha chansen att vinna en, då jag är gravid i vecka 14 och känner att efter 2missfall å en MA då jag fick genomgå en hemsk abort i vecka 17. Skulle va bra med en sån där så att man håller sig lugn så inget har skett om man inte känner nå sparkar på ett dygn tex. Utan att behöva stressa upp sig i onödan.

 3. Jag väntar mitt andra barn i v 10. Efter två missfall är det svårt att släppa oron. Att själv kunna höra hjärtljuden vore balsam för själen. Åh, vad jag håller tummarna!

 4. Jag väntar mitt första barn i v.15. Min pojkvän är från England och bor där ännu, men då jag går hos MVC i Sverige så missar han allting runt bebis (vilket han inte alls är särskilt glad över :/ ) Det skulle vara så kul om han kunde få vara med och lyssna på bebis hjärta så det blir lite verkligare för honom.

 5. Jag skulle så gärna vilja vinna! Jag väntar mitt första barn, det är fortfarande väldigt tidigt men det har tagit låång tid att komma till det där plusset. Är livrädd att någonting ska hända och denna skulle nog hjälpa mig extremt mycket med att lugna min oro. Håller tummarna!

 6. Diana Karlsen skriver:

  jag vill gärna vinna en sådan doppler då jag alltid velat ha en sådan så jag kan lyssna på babyns hjärtljud under graviditetens gång. Miste baby i v 23 för några år sedan och kändes tungt så en sådan här apparat hade kommit väl till pass för mig.Väntar nu mitt 6:e barn. så jag vill såååå vinna.Skulle betyda mkt för mig,mannen och syskonen.Så det med kan ta del av babyn.

 7. Jag vill gärna vinna en doppler eftersom vi hade en när jag var gravid med barn nr 1, och det var så mysigt att kunna lyssna på hjärtljuden! Nu är jag gravid med nr 2, men min man lånade ut vår doppler till en kompis för 1år (!!!) sen och vi har fortfarande inte fått tillbaka den trots att vi efterfrågat den 🙁 Så jag håller tummarna för att vinna en ny! ✊✊

 8. Ett syskon till vår son är nu äntligen påväg och önskar så att kunna berätta för honom att han ska bli storebror genom att lyssna på bebisens hjärta.

 9. Jag fick ett missfall tidigare i år och är nu gravid på nytt. Jag oroar mig för varje dag som går och dett känns knappt som att man kommer tro på att detta kommer gå bra förrän man har en liten på bröstet. En sådan doppler hade varit en underbar sak att ha som kanske kan lugna mina nerver lite <3

 10. Väntar andra barnet, gravid i v16. Första barnet rörde sig extremt lite, och jag levde i oro ända tills han kom ut. Med en sån här doppler hoppas jag kunna få njuta lite mer av graviditeten!

 11. Jag väntar mitt första barn och är jättegärna med och tävlar! Här i Norge får jag göra ett ultraljud i vecka 18 och sen inget mer förrän det närmar sig bf, så jag skulle älska att ha en ul-doppler hemma och kunna lyssna på Bullens hjärta när jag vill. Håller tummar och tår 🙂

 12. Hjärtebarnsmamman ♥ skriver:

  Vinner mer än gärna en till min vän som är gravid med första barnet <3

 13. Är gravid med första barnet i v17, har ej varit på ultraljud än, och har inte känt av några graviditetstecken under alla dessa veckor så går med ständig oro att mini inte finns kvar hos oss. Hade gjort min oro så mycket lättare och att jag hade kunnat börja njuta av att må så bra istället för att vara rädd att mini inte lever längre!

 14. Jag väntar mitt första barn, v21. Jag vill vinna för att jag vill höra mitt hjärtas hjärta slå! ❤️

 15. En sån här doppler står högst upp på min önskelista,
  skulle jag vinna en skulle jag högt ”jippie” utbrista,
  för det finns så mycket att oroa sig över när man är gravid,
  men med en doppler skulle jag kunna få lite mera frid,
  för då när man känner sig orolig över hur bebisen mår,
  känner man sig tryggare när man hör hur hjärtat slår.

 16. Hej hej
  Jag fick ett paar missfall tidigare i år och är nu gravid på nytt. Jag oroar mig för varje dag som går och dett känns knappt som att man kommer tro på att detta kommer gå bra förrän man har en liten på bröstet :)En sådan doppler hade varit en underbar sak att ha som kanske kan lugna mina nerver Jag hoppas jag har tur då
  Jättefin blogg roligt att läsa om dig och din familje
  Selia

 17. Yasmine Blom skriver:

  Håller tummarna på att vinna då jag är hemma sjukskriven i v.13 och spyr galla! Skulle muntra upp att höra bebisens lilla hjärta för att påminnas om att det är värt det.

 18. Gravid med första barnet i vecka 14 och har väl varken förstått det eller börjat kunna njuta ännu, utan att tänka att det bara är tomt där inne eller att något har hänt. Vore så häftigt att vinna denna och kunna lyssna om det finns något där inne och kunna börja glädjas åt det lilla miraklet. Tror att det är en härlig upplevelse att kunna dela med partnern och anhöriga även under resten av graviditeten. Håller tummarna för denna underbara vinst! 🙂

 19. Vi har äntligen lyckats plussa igen och i april kommer vårat andra mirakel. Men jag vet att jag har en sambo som är lite extra nojig så jag hade gärna vunnit den här så han hade kunnat lyssna på bebis och höra att allting är bra <3 om inte annat vore det mysigt att även kunna lyssna tillsammans och låta sonen få höra på bebis!

 20. Ååh skulle va fantastiskt att vinna en doppler! Vi är i v 13 med första barnet och det skulle verkligen lugna våra oroliga nerver att kunna lyssna på liten! 🙂 Speciellt för sambon som oroar sig varje dag att nånting har hänt.

 21. Är gravid med andra barnet i v 14. Efter tidigare missfall är det väldigt svårt att slappna av och man känner väldigt stor oro. Att kunna ta till och få lyssna på hjärtat när man är som mest orolig skulle få en att slappna av lite. Att höra ens barns hjärtslag är ju världens finaste musik.

 22. Skulle så himla gärna vilja vinna så jag alltid skulle kunna lugna oron när den dyker upp. Vad skönt att slippa åka 7mil (närmsta sjukhus) för att kolla upp om oron skulle kunna lindras av att höra hjärtat slå som det ska. Håller tummarna!

 23. Jag skulle gärna vilja vinna en att ge bort till en väldigt fin vän som precis är i början av sin graviditet efter flera missfall och lång tids önskan och längtan efter ett barn. Hon hade verkligen uppskattat att kunna lyssna på det lilla hjärtat.

 24. Jag kan knappast tävla med alla andras berättelser, men det vore kul att vinna ändå. Vi hoppas på att få ge 2-åringen här hemma ett syskon snart, så det vore ju skojigt med en doppler. 🙂

 25. Skulle vilja vinna en doppler så sonen på 3 år kan få lyssna på sitt blivande syskon och få följa med och bli insatt redan under graviditeten. ❤️ Hittills tycker han inte ett syskon ska bli roligt, så förhoppningsvis skulle han ändra sig när han får höra den lilla.

 26. Jag är gravid med första barnet i vecka 21 BF 28/2 och jag skulle vilja vinna doppler för att som många andra stilla min oro men också hjälpa till att göra det mer verkligt för min sambo att vi ska ha en bebis. Eftersom partnern ofta inte är med om samma resa som vi mammor eftersom vi bär barnet

 27. Robin Eriksson skriver:

  Vill överraska min älskade fru Maria, vi fick precis den goda nyheten att vi är gravida med vårt 3:e efterlängtade barn!

 28. Då jag har moderkakan i framvägg har jag fortfarande inte känt min lilla kille sparka än (är i v.23) så det skulle vara roligt och mysigt att kunna höra hans lilla hjärta när man vill. 🙂

 29. Sandra Johansson skriver:

  Skulle så gärna vilja vinna en doppler då jag dels hade en tuff graviditet med min dotter då jag ständigt gick och oroade mig över att något skulle gå fel . Ut kom hon , frisk och det finaste jag sett . Nu är det dags för en till liten knodd och man kan tro att oron borde vara mindre nu men snarare tvärtom efter en missfalllshistoria :/ håller tummarna för att vinna

 30. Hej från en annan bloggare som ännu inte gått ut med att vi väntar barn. Har fått tid för UL om drygt 1 vecka för att fastställa BF, de har nämligen inte alls stämt de tidigare 2 graviditeterna med uträkningarna efter sista mensen, diffade sist på 6 veckor. Enligt barnmorskans uträkning så borde vi vara i V.10 nu.
  Det har hunnit gå 7 och 10 år sedan jag var gravid, faktiskt så känns det som helt nytt för mig även om det är 3:e gången. Vad skulle man äta/inte äta, vitaminer, olika tester via UL som jag inte ens kommer ihåg namnen på, när kommer man känna de försts sparkarna m.m.
  Sen har det framförallt kommit så mycket nya saker, både för gravida och bebisen. Som detta! Skulle verkligen vara spännande att kunna följa bebisen via hjärtljudet hemifrån, kommer ihåg att det alltid var lika glädjande att få höra bebisens hjärtljud hos barnmorskan vid de tidigare graviditeterna.
  Håller tummarna! Kram

 31. Hoppas att man har turen att vinna denna väntar vårt andra barn, v.25 och har redan behövt besöka förlossningen 2ggr pga minskade fosterrörelser. Då hade denna varit perfekt att bara ta fram hemma och lugna en rätt orolig mamma. Så jag håller mina tummar för att turen ska vara med mig

 32. Hej 🙂 Vi väntar vårt första barn, är just nu i vecka 17, jag skulle vilja vinna för att spela in bebisens hjärtljud för att göra vår graviditet officiell 🙂 Inget är tydligare än ett klipp i min blogg med vårt slående gemensamma hjärta <3

 33. Jag vill gärna vinna denna till mig själv då min man inte har möjlighet att följa med till barnmorskan och höra hjärtljuden. Och min dotter hade kunnat lyssna också så hade det blivit mer verkligt för henne att hon ska bli storasyster och bli mer medveten om att det är en bebis i magen <3

 34. Hade varit en dröm att vinna denna, då vi mer än gärna vill lyssna på lillebror/lillasyster ❤️

 35. Jag älskade min doppet jag hade men en gammal vän snodde den och jag saknar den så nu när jag är gravid med nr 2 ♡

 36. Att mista ett barn är hemskt, fruktansvärt. Men att inte bli hörd, och tvingas leva med en gnutta hopp in i det sista är ännu värre. Jag vet inte om känslan att mista en del av sig, en kommande familjemedlem, ett efterlängtat barn är det värsta, eller att se ens klippa, kärlek och livspartner tom på ord, och hjälplös. Att mista vårt barn var tufft, att genomlida det tillsammans både jag och min man var ännu tuffare, det tog oss hårt, väldigt hårt. Det är aldrig en vacker syn att se blod.. Jag önskar att jag hade blivit hörd, att man erbjöd oss hjälp. Jag ville inte riktigt tro på att det värsta skulle hända, försökte desperat att leta efter minsta lilla tecken. Där satt jag alldeles darrig och rädd, och så hör jag henne på andra sidan luren: ”Är det ett missfall så får du bara vänta ut det”.
  Jag ville inte tro på att det var slut. Det var hårda ord, jag hade behövt en undersökning, även om det inte fanns något livstecken. Men att bara bli hörd, omhändertagen, brydd, få en klapp på axeln, och få ett avslut på det hela.. 16 april 2013 kom det ut, hemma, i vår toalett. Vårt lilla barn! Vi som hade kämpat ett helt år.. Vi försökte att gå vidare, börja om på nytt. Det var inte lätt, men mitt i allt så fick vi ett plus. Den här gången skulle det gå bra, jag bara kände det på mig. Men ack vad fel jag hade! Samma scenario spelades upp igen, och nu kunde vi lägga till ett nytt datum på förlustlistan, 29 september 2013.
  Det gäller att kämpa in i det sista, att inte ge upp. Tro på sig själv, ha en positiv inställning, att allt blir bra i slutändan. Just därför tog vi en paus, vi behövde semester, bara komma ifrån vår verklighet, vår vardag. Utomlands, december 2013 fick vi vårt tredje plus. Ett plus som resulterade i vårt lilla mirakel, våran fina efterlängtade dotter. Graviditeten var tuff, ingen dans på rosor. Vecka 5-7 hade jag blödningar, v 10-12 färgade flytningar, v 15 en kraftig blödning. Men vår lilla kämpe höll i sig hårt! Men oron, rädslan.. Det är något jag aldrig vill genomgå igen. Men här sitter jag nu, gravid med ett efterlängtat syskon i vecka 11. Den här graviditeten är lika tuff som med dottern. Blödningar, färgade flytningar titt som tätt.. En ständig oro och rädsla. Lys upp min tillvaro, och tvinga bort all oro och rädsla som äter på mig inifrån. Ge mig tryggheten, chansen att höra dom ljuva hjärtslagen så att jag glatt kan börja sjunga för mitt barn, prata om hur bra det kommer att gå, att vi snart kommer att ses. För visst kommer vi att göra det?

 37. Önskar vinna till min bästa kompis som väntar sitt första barn. Hon och hennes kille kämpade länge, och självklart har detta underverk också fört med sig mycket oro för min vän! Skulle gärna vilja lugna hennes nerver med denna ultraljudsmonitorn 🙂

 38. Jag är en glad och positiv nybliven 40-åring som är gravid igen efter flera missfall senaste åren. Nu äntligen har jag sett mitt första blivande barn på ett tidigt ultraljud vecka 12. Så tacksam och glad och hoppas att det äntligen ska gå hela vägen. Det har inte varit lätt att hitta rätt man och sen också försöka bli gravid. Att få höra sitt barns hjärtljud med Clearblues ultraljudsdoppler hemma, mellan besöken hos barnmorskan skulle göra mig lugnare och förbereda mig för en omvälvande uppgift som mamma i vår.

 39. Att kunna lyssna på hjärtljuden med en doppler skulle nog stilla min oro mycket fram till dess att man kan känna sparkar. Har tidigare varit med om ett MA och det gör tyvärr att man blir orolig och rädd vid en ny graviditetet.

 40. Vi väntar i skrivande stund på plusset för vårt tredje barn. Lika spännande varje gång att se när och om man lyckas. Har med mina två tidigare graviditet fått åka in för att jag inte kännt barnen på länge och en doppler skulle säkerligen sluppit all min omotiverade oro. Bara att höra hjärtslagen och jag smälter lite inombords! Älskar den känslan!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge