Tävla om Clearblue ultraljudsdoppler

Lästid: 2 min

***TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD***

TÄVLING! GIVEAWAY! 5 kan vinna!

VINN EN Clearblue ultraljudsdoppler!

*För att tävla >>>kommentera fritt men gärna kort om varför du vill vinna!<<<

*Du kan tävla anonymt här i bloggen om du är gravid men vill hålla det  hemligt! >>>Du måste lämna rätt email<<<så att jag kan nå dig om du skulle vara en av de lyckliga vinnarna! (ditt email kommer inte att synas i kommentaren).

TÄVLA och TIPSA VÄNNER! Dela gärna tävlingen på din Facebook. Vinn en till dig själv eller ge bort! 

*Tävlingen pågår på bloggen och Instagram @thaimorsan, totalt 5 vinnare!

*Sista dag för att tävla >>>SÖNDAGEN den 18 okt 2015, kl.20:00

🍀Lycka till! ❤️🎉

  

Tävlingen är i samarbete med Billiga-tester.se som sponsrar med 5st Clearblue ultraljudsmonitor

Jag testade min igår (läs här!). Den funkade jättebra och det var rena barnleken att hitta bebisen hjärtljud! Detta är en bra liten sak att ha hemma tror jag om man är väldig orolig av sig, det kan också spara många sömnlösa nätter och mvc besök 🙂

(Obs! Ni ser att jag har hängt med Pinktober 😛 Ultraljudsmonitorn är i vit/rosa och inte ljusrosa!)

—–>onsdag 14 okt. Ps. Jag har läst alla kommenterer från alla tävlanden även jag inte har svarat 🍀 Det är jättekul att ni ville tävla! 😊Lycka till!

Tags: No tags

42 Svar

Lämna en kommentar

CommentLuv badge