Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

 • Reklamsamarbete
 • Sponsrade inlägg
 • Ambassadörskap
 • Show up/meet up
 • Receptskapande
 • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
 • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Tävla och vinn ett babynest från Baby Niilo Nest!

Lästid: 2 min

Gott nytt år och vi firar med en tävling tycker jag! I samarbete med Baby Niilo Nest drar vi igång årets första tävling… jippie!

Vill du vinna ett mysig babynest från Baby Niilo Nest till din baby eller någon du känner? Då får du absolut inte missa denna tävling!

IMG_0036.JPG
Här kommer enkla tävlingsregler! Gör nr1 och 2 men nr. 3 blir jag extra glad men det är ej obligatoriskt 🙂

 1. Dela tävlingsbilden i din blogg, Instagram (du måste ha öppet konto för att jag ska kunna se) och/eller Facebook. ***Kommentera här hur du har gjort det och under vilket namn om det är på FB/Instagram och länk på blogginlägget så att jag om det är i bloggen. Har du varken FB, IG eller blogg… Maila å Tipsa 3 vänner som du tror vill tävla/vinna och glöm inte skicka kopia till mig 🙂
 2. Kommentera ditt svar: Nytt år 2015, hur kommer det att se ut eller vad hoppas du på att det ska bli? Nyårslöften, resor, annat skoj?
 3. Följ gärna @thaimorsan.nu och @babyniilonest på Instagram

Tävlingen avslutar den 6 jan 2015 kl.23:59!
Vinnaren presenteras i bloggen, inget vinnarmail så håll utkik om det blir just DU som vinner!

 

Baby Niilo Nest ägs av duktiga Natalie som är mamma till lilla sonen Niilo. Hon tillverkar mysiga och coola designade babynest å babyprodukter efter din smak och önskemål. Hennes babynest är tvåsidiga och vändbara vilket är jättebra när man vill byta lite. Förutom de “traditionella” babynest så kan man få med rosettband och/eller spets å med spännande mönster och tyger från Tyg.se. Jag tycker att hon har verkligen fina produkter å matchar olika tygmönster jättebra. Hon syr även “Niilosnuttis”, amningskuddar, Niilo wrap, vimplar och andra barnprodukter.

 

Varför babynest?
Enl. Socialstyrelsens råd rekommenderar man att barn under 3 månader bör sova i egen säng och det är för att hindra plötslig spädbarnsdöd. Många föräldrar vill ändå ha barnet nära i samma säng och för att underlätta vid amningen i sängen. Ett babynest gör därför samsovning med en baby i vuxensäng säkrare och hindrar vuxna att rulla över det lilla barnet.

Med ett babynest kan din baby ligga och sova säker i egen spjälsängen, på soffan utan att rulla av, i vuxensängen mellan föräldrarna eller mycket smidigt att ha med på resan. Barnet känner sig trygg och ombonad med ett babynest. Jag önskar att vi hade denna typ av babynest med puffiga höga kanter när Tilda var spädbarn!

 

Är du nyfiken på Baby Niilo Nest och vill se fler bilder eller beställa?
Besök BABY NIILO NEST på Facebook och @babyniilonest på Instagram eller Babyniilonest.se

Print Friendly, PDF & Email

28 kommentarer om “Tävla och vinn ett babynest från Baby Niilo Nest!

 1. Pingback: TÄVLING NYÅR GRATIS NIILONEST PÅ SPEL | Baby Niilo Nest
 2. Hej jag har nu delat din tävling/bild på min fb. Du har mig som vän (Jessica karlsson). Mitt nya år kommer med livets stora mening. Jag kommer nämligen födda mitt första barn i januari och dela den härliga upplevelse med min fästman. Så 2015 är det bästa året för mig <3

 3. Jag är med och tävlar! Har länkat till dig med bild till höger i min blogg. 2015 tror jag blir ett spännande år för vi får en liten vilken dag som helst nu!

 4. Jag har delat i Facebook.
  2015 kommer vara det bästa året nånsins, för i Januari får jag mitt första barn!

 5. Hej jag heter Madelenetall på instagram och kommer dela din bild där! Jag kommer att vara föräldraledig 2015 med min son som blir två månader den 9 januari. Så vi kommer att gå på babysim, babymassage och babycafe med mera. Vi kommer ha ett mysigt år/ 2015. Har även i nyårslöfte att gravidkilorna ska bort. //Madde

 6. Hej thaiMorsan 😉 jag har delat denna underbara tävling på min FB sida. Mitt 2015 börjar med en resa till Miami med min man och son därefter ser jag fram emot att förbereda mig inför vårt nästa barns födelse i april. Jag har länge tyckt att baby nest verkar toppen och har gått och funderat på att köpa en. Nu när jag såg tävlingen och hur fina Baby Niilo Nest var så tvekade jag inte på att deltaga / Therese

 7. Hej och gott nytt år.:)

  1 .Delat på Facebook / Johanna Mårtensson

  2. Jag har ännu inte hunnit planera vad som ska hända 2015 men en sak som jag tänker göra är att vara med min fina familj och njuta av livet tillsammans.
  Vi håller våra tummar och tår på att vi efter 2 års försök kommer bli gravida med ett litet syskon till dottern. Det är inte alltid livet blir som man vill men man kan alltid hoppas:)
  En liten resa tillsammans och kanske renovering på nya huset vi kanske också hinner med.

 8. JAg har delat och gjort ett inlägg på min blogg , http://www.linakallgren.vimedbarn.se

  Jag vill överraska min syster med detta underbart fina nest till hennes 3e barn och då hon lever på existensminimum trots att hon sliter och gör det bästa för sina barn så förtjänar hon få något såhär fint då hon inte har något nest.

  av 2015 så vill jag njuta varje tid jag har med min son som fyller 1år och se nya utmaningar och äventyr tillsammans med han och vår familj och vår första resa ihop. och hoppet att få bli gravid igen är ett stort äventyr i sig. och jag har lovat mig själv detta år att bara njuta och se glädjen i allt som kmr.

 9. Jag har delat på min fb, Tina Carlström.
  2015 kommer bli ett spännande år. Vi ska ha dop för vår son, jag kommer bli moster till två små hjärtegryn i vår och sommar. Vi ska resa utomlands med vår lille pojk i sommar. Vi ska renovera vårt hus. Min man har fått en ny tjänst på jobbet. Mycket kul att se fram emot!
  Önskar vinna ett fint babynest till min syster som ska få sitt första barn i vår!
  Kram Tina

 10. Hello,
  Bilden är “shared” på facebook!;)
  Om allting går rätt till, år 2015 blir en början av ett nytt spännande chapitre i vår liv efter 12 barnlösa år tillsammans!;) PS. Det är fortfarande hemlig hihi

 11. Åååh! GIVETVIS är jag med och tävlar när det gäller de absolut finaste babynests jag vet!
  (Hade jag haft råd hade jag köpt ett, men dessvärre har en sjuk vovve rensat sparkontot helt).

  Jag har delat på IG (zarahcunvik), bloggen (zarahcunviks.blogg.se) och på FB (Zarah Rouge Cunvik).

  Jag ser verkligen fram emot detta år! Hittills är 2014 mitt bästa år eftersom jag och min fru fick vårt första barn i januari efter flera missfall. Vår fantastiska son Ossian.
  Vi ville ha syskon tätt och tänkte att det skulle börjas på en gång eftersom det tog sån lång tid med Ossian. Och det blev tätare än planerat eftersom det tog sig på första försökt!
  Så i mars kommer Ossians lillasyster Lovelii! Som vi längtar!
  Vi ska även äntligen få gå på min brors bröllop (de har varit tillsammans i 10 år och vi längtar!!) i juni!
  Och till hösten/vintern ska hela familjen äntligen åka till Thailand och hälsa på min pappa som bor i AoNang med sin fru sen -02.
  Det blir första gången han träffar sina barnbarn!

  Åh jag älskar året som varit, men jäklar va jag längtar till året som kommer!

 12. Har delat på instagram Ankitt1986
  2015 hoppas jag blir ett bra år med nya mål att nå. Jag ska ta körkort, är 28 år och har skjutit upp det alldeles för länge. Innan vårt andra barn kommer ska det vara klart har jag bestämt 🙂 Jag ska börja arbeta igen och sonen ska börja förskola, läskigt som tusan – för mig. Och barn nr två är på G 😉 Spännande som bara den.

 13. Har delat denna på min instagram. Cajsaahlezon. 2015 kommer bestå av att min familj utökas med en liten familjemedlem i mars. Vi har som nyårslöfte jag och min man att fylla 2015 med så mycket kärlek det bra går!! Trevlig fortsättning önskar jag dig! Kram

 14. Hejsan! Jag har delat på facebook och följer på instagram. Heter Sissel adele Gröning på Facebook och Tomtesocker på instagram. 🙂 Min önskelista över 2015 ser ut som så att jag hoppas på att barnet jag bär på kommer ut och allt är som det ska och att den mår bra, de alla mammor önskar sina barn. Så mitt 2015 kommer bli mitt bästa år då jag kommer få mitt första barn. 🙂 God fortsättning på ditt 2015!

 15. Hej! 2014 var ett underbart år då jag fick en son, känner att 2015 kommer att bli ännu bättre! Väntar mitt andra barn i mars är så lycklig 🙂 Skulle vara otroligt kul att vinna ett av dina fina nest!
  Har delat din sida på fb! Kram kram Katarina 🙂

 16. Hej å gott nytt år.
  Delade bilden på min fb sida (malin kristoffersen )

  2015 är ett år jag har längtat så till efter jag i juni plussade på gravstickan 😉 så i feb/mars ska vi få en liten marcus i familjen å min dotter ska äntligen få en lillebror ♡ under sommaren drar vi på minisemester nånstans i sverige som våra barn kommer ha kul på. (Inte planerat vart än). Vi hoppas även på att vi ska hitta vårat drömhus som vi kan köpa och att vi får vara friska å glada detta fina nya år 🙂 ett år av lycka alltså ♡

 17. Hej! Har delat bilden på instagram, heter katrimarika där 🙂 mitt 2015 kommer gå i mammaledighet med planerade resor både till London och en semesterresa med Lillskrutten 🙂 annars ska vi njuta av varje dag som går, shoppa på ullared och njuta sen av solens varma strålar i sommar 🙂

 18. har delat på fb under namnet Christina K Lönquist. Året börjar med att busunge nr 3 skall komma till världen och att året kommer bestå av att lära känna det nya lilla livet och att det blir en massa tid med familjen och försöka ha råd med lite nya äventyr även om vi blir en till i familjen.

 19. Har delat på instagram under ohman.lisa 🙂 jag hoppas året 2015 blir året vi köper ett hus med mer plats till vår familj, och framtida bebisar.

 20. Hejhej! Nu är länken delad på fb och jag följer dig på instagram. (Sushikajsa är mitt namn där) År 2015: Jag har inte avlagt något speciellt löfte, då jag tänker att det vikigaste för mig är att njuta utav livet och ta vara på allt runtomkring. Jag vet att det kommer bli ett år i lyckans tecken, med nya utmaningar, galna upptåg och mitt livs stora men fantastiska omställning. Snart blir jag nämligen mamma för första gången i mitt liv, vilket känns så sjukt stort! Så allt jag önskar är att allt går fint och att vi får en välmående liten krabrat!
  Att vinna ett fantastiskt niilonest skulle sitta mer än fint just nu, då det skulle komma till väl användning. 🙂
  God fortsättning Nathalie!

 21. Hej. Jag kommer dela tävlingen på min Fb. Heter Linda Högberg.
  Under 2015 så väntar jag mitt andra barn. Tycker de skulle vara så mysigt med ett litet nest till bebis.
  Hade nest till mitt första barn och den används så mycket att den inte ens går att återanvända. När han hade växt ut att ligga å mysa i den så han jag den som skydd mot kanten i sängen så han kände samma lukt i sin säng hela tiden fram tills han blev 1 1/2 år. Blev som hans snuttis. Så nu är den förbrukad. Vill ha samma chans igen å få den tryggheten.
  Mvh Linda

 22. Jag har delat på Facebook och håller tummar och tår stenhårt! Skulle bli så glad om jag vann för jag letar babynest just nu och dessa såg ju så fina ut! År 2015 ser vi i familjen fram emot med spänning då det väntar nya spännande överraskningar för hela familjen. Mvh Sophie Bakke Engström

 23. Åh! Vill så gärna vinna åt en vän som ska ha barn i feb! År 2015 består av resor…både inrikes och utrikes. Med flyg, båt och tåg. En massa bus (hemlis) och roliga stunder. Stora och små födelsedagar. Det kommer bli ett absolut magiskt år! Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge