Tävla och vinn ett babynest från Baby Niilo Nest!

Lästid: 2 min

Gott nytt år och vi firar med en tävling tycker jag! I samarbete med Baby Niilo Nest drar vi igång årets första tävling… jippie!

Vill du vinna ett mysig babynest från Baby Niilo Nest till din baby eller någon du känner? Då får du absolut inte missa denna tävling!

IMG_0036.JPG
Här kommer enkla tävlingsregler! Gör nr1 och 2 men nr. 3 blir jag extra glad men det är ej obligatoriskt 🙂

  1. Dela tävlingsbilden i din blogg, Instagram (du måste ha öppet konto för att jag ska kunna se) och/eller Facebook. ***Kommentera här hur du har gjort det och under vilket namn om det är på FB/Instagram och länk på blogginlägget så att jag om det är i bloggen. Har du varken FB, IG eller blogg… Maila å Tipsa 3 vänner som du tror vill tävla/vinna och glöm inte skicka kopia till mig 🙂
  2. Kommentera ditt svar: Nytt år 2015, hur kommer det att se ut eller vad hoppas du på att det ska bli? Nyårslöften, resor, annat skoj?
  3. Följ gärna @thaimorsan.nu och @babyniilonest på Instagram

Tävlingen avslutar den 6 jan 2015 kl.23:59!
Vinnaren presenteras i bloggen, inget vinnarmail så håll utkik om det blir just DU som vinner!

 

Baby Niilo Nest ägs av duktiga Natalie som är mamma till lilla sonen Niilo. Hon tillverkar mysiga och coola designade babynest å babyprodukter efter din smak och önskemål. Hennes babynest är tvåsidiga och vändbara vilket är jättebra när man vill byta lite. Förutom de “traditionella” babynest så kan man få med rosettband och/eller spets å med spännande mönster och tyger från Tyg.se. Jag tycker att hon har verkligen fina produkter å matchar olika tygmönster jättebra. Hon syr även “Niilosnuttis”, amningskuddar, Niilo wrap, vimplar och andra barnprodukter.

 

Varför babynest?
Enl. Socialstyrelsens råd rekommenderar man att barn under 3 månader bör sova i egen säng och det är för att hindra plötslig spädbarnsdöd. Många föräldrar vill ändå ha barnet nära i samma säng och för att underlätta vid amningen i sängen. Ett babynest gör därför samsovning med en baby i vuxensäng säkrare och hindrar vuxna att rulla över det lilla barnet.

Med ett babynest kan din baby ligga och sova säker i egen spjälsängen, på soffan utan att rulla av, i vuxensängen mellan föräldrarna eller mycket smidigt att ha med på resan. Barnet känner sig trygg och ombonad med ett babynest. Jag önskar att vi hade denna typ av babynest med puffiga höga kanter när Tilda var spädbarn!

 

Är du nyfiken på Baby Niilo Nest och vill se fler bilder eller beställa?
Besök BABY NIILO NEST på Facebook och @babyniilonest på Instagram eller Babyniilonest.se

Tags: No tags

28 Svar

Lämna en kommentar

CommentLuv badge