Tävla med Thaimorsan – VINN lösögonfransar från Rapunzel of Sweden

Lästid: 1 min

Jag gillar att sminka mig MEN för att vara ärlig så suger jag fett när det kommer till att sätta på mig lösögonfransar. Jag har bara testat det ett par gånger och kände mig som en överkörd dragqueen. Inget illa om dragqueens nu, jag älskar er! Nu sitter jag med 2 st lösögonfransar som jag fick i goodiebag från Jollyroom event och tycker att det är bättre att någon annan får dem! Lagom till Midsommarafton och vara festfin!

Här kommer Thaimorsans absolut första tävling! 

Allt du behöver göra är att svara på en enkel fråga!

Fråga: HUR GAMMAL ÄR JAG? 

Tips! Ni behöver inte leta i bloggen. Gissa!

Senast kl. 12, söndag 15 juni vill jag ha ditt svar!

image

VINN “Flirtyeyes” från Rapunzel of Sweden!

2 st lyckliga vinnare dras den 15 juni och vinsten skickas tidigast den 16 juni.

Lycka till! 🙂

(Obs! Tävlingen är privat och är ej i samarbete med Rapunzel of Sweden, vinstvärde ca. 99kr/st)

GILLA Thaimorsan på Facebook HÄR!

FÖLJ mig på Instagram @thaimorsan 

Tags: No tags

11 Svar

Lämna en kommentar

CommentLuv badge