Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

 • Reklamsamarbete
 • Sponsrade inlägg
 • Ambassadörskap
 • Show up/meet up
 • Receptskapande
 • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
 • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Tävla med Thaimorsan – VINN lösögonfransar från Rapunzel of Sweden

Lästid: 1 min

Jag gillar att sminka mig MEN för att vara ärlig så suger jag fett när det kommer till att sätta på mig lösögonfransar. Jag har bara testat det ett par gånger och kände mig som en överkörd dragqueen. Inget illa om dragqueens nu, jag älskar er! Nu sitter jag med 2 st lösögonfransar som jag fick i goodiebag från Jollyroom event och tycker att det är bättre att någon annan får dem! Lagom till Midsommarafton och vara festfin!

Här kommer Thaimorsans absolut första tävling! 

Allt du behöver göra är att svara på en enkel fråga!

Fråga: HUR GAMMAL ÄR JAG? 

Tips! Ni behöver inte leta i bloggen. Gissa!

Senast kl. 12, söndag 15 juni vill jag ha ditt svar!

image

VINN “Flirtyeyes” från Rapunzel of Sweden!

2 st lyckliga vinnare dras den 15 juni och vinsten skickas tidigast den 16 juni.

Lycka till! 🙂

(Obs! Tävlingen är privat och är ej i samarbete med Rapunzel of Sweden, vinstvärde ca. 99kr/st)

GILLA Thaimorsan på Facebook HÄR!

FÖLJ mig på Instagram @thaimorsan 

Print Friendly, PDF & Email

11 kommentarer om “Tävla med Thaimorsan – VINN lösögonfransar från Rapunzel of Sweden

 1. Haha oj. Att gissa åldern på folk kan leda till en och annan besviken min. Men hmm, kanske 32 år-ish?

  1. Hehe sant men eftersom många brukar tycka att det är extra svårt att gissa ålder på asiater så tycker jag det är lite kul ändå att ni får gissa min ålder 🙂

 2. hmm så svårt att gissa ålder men kör till på 34 (hoppas nu inte jag får en käftsmäll om det är för högt:)) Mvh Eva

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge