Tävla med Thaimorsan & Smarteyes!

Lästid: 2 min

Smarteyesrules

Smycken, skor, väskor, skärp, mössor osv. har ju alla i överflöd, men glasögon har man ofta bara ett par av. Vi vill förändra bilden av glasögon till att bli en riktig modeaccessoar och inte bara ett hjälpmedel för en bättre syn. Glasögon är ju det perfekta attributet för att få till rätt look! – Smarteyes

Har du glasögon? Dags för ett par? Fixa nya för omväxlingsskull? Hunden har tuggat sönder? Du vill kanske hitta din stil eller kunna byta stil då och då? Varför inte ett par snygga, coola, diskreta, retro och nya solglasögon? Som en accessoar? Något som är DU?

 

I samarbete med Smarteyes har jag fått äran att tävla ut en supergrym vinst! 

EN HEL GLASÖGONGARDEROB!

Så tävlar du!

 

BLOGGEN – KOMMENTERA DITT SVAR HÄR

  • Besök Smarteyes.se och kika in produkterna!
  • Berätta sedan vilka glasögonbågar du skulle vilja äga
  • Motivera varför 🙂 och/eller varför du ska vinna!

Du kan även tävla på INSTAGRAM (@thaimorsan.nu) och FACEBOOK. Alla tävlande har max TRE vinstchanser om man tävlar på alla tre ställen. För tävlingsregler besök respektiv plattform. Tävla här på Facebook!

På så sätt kan alla tävla. Det är valfritt var man tävlar, följ bara reglerna! 

Uppdatering! ***Hur utser jag vinnaren?***

  1. TRE finalister! EN tävlande från Facebook, EN från Instagram och EN från bloggen presenteras i min blogg den 13/3-2015 kl.13.
  2. De tre finalisterna skall sedan tävla i EN UTSLAGSTÄVLING som presenteras i bloggen den 13/3-2015 kort efter kl.13 så det gäller att hänga med! (Svaret finns att hitta på Smarteyes.se).

Vinsten är 5 par valfria glasögon inkl. glas med valfri slipning samt solglasögon. Vinnaren presenteras i bloggen efter tävlingensslut. Vinstskatt betalas av vinnaren.

Du kan tävla fram till FREDAG 13/3-2015 kl.13!!! Tävlingen fortsätter direkt för de TRE finalisterna. Så det gäller att hänga med.

LUCKY FRIDAY 13!❤️

Tags: No tags

34 Svar

Lämna en kommentar

CommentLuv badge