Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

 • Reklamsamarbete
 • Sponsrade inlägg
 • Ambassadörskap
 • Show up/meet up
 • Receptskapande
 • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
 • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Tävla med Thaimorsan & Smarteyes!

Lästid: 1 min

Smarteyesrules

Smycken, skor, väskor, skärp, mössor osv. har ju alla i överflöd, men glasögon har man ofta bara ett par av. Vi vill förändra bilden av glasögon till att bli en riktig modeaccessoar och inte bara ett hjälpmedel för en bättre syn. Glasögon är ju det perfekta attributet för att få till rätt look! – Smarteyes

Har du glasögon? Dags för ett par? Fixa nya för omväxlingsskull? Hunden har tuggat sönder? Du vill kanske hitta din stil eller kunna byta stil då och då? Varför inte ett par snygga, coola, diskreta, retro och nya solglasögon? Som en accessoar? Något som är DU?

 

I samarbete med Smarteyes har jag fått äran att tävla ut en supergrym vinst! 

EN HEL GLASÖGONGARDEROB!

Så tävlar du!

 

BLOGGEN – KOMMENTERA DITT SVAR HÄR

 • Besök Smarteyes.se och kika in produkterna!
 • Berätta sedan vilka glasögonbågar du skulle vilja äga
 • Motivera varför 🙂 och/eller varför du ska vinna!

Du kan även tävla på INSTAGRAM (@thaimorsan.nu) och FACEBOOK. Alla tävlande har max TRE vinstchanser om man tävlar på alla tre ställen. För tävlingsregler besök respektiv plattform. Tävla här på Facebook!

På så sätt kan alla tävla. Det är valfritt var man tävlar, följ bara reglerna! 

Uppdatering! ***Hur utser jag vinnaren?***

 1. TRE finalister! EN tävlande från Facebook, EN från Instagram och EN från bloggen presenteras i min blogg den 13/3-2015 kl.13.
 2. De tre finalisterna skall sedan tävla i EN UTSLAGSTÄVLING som presenteras i bloggen den 13/3-2015 kort efter kl.13 så det gäller att hänga med! (Svaret finns att hitta på Smarteyes.se).

Vinsten är 5 par valfria glasögon inkl. glas med valfri slipning samt solglasögon. Vinnaren presenteras i bloggen efter tävlingensslut. Vinstskatt betalas av vinnaren.

Du kan tävla fram till FREDAG 13/3-2015 kl.13!!! Tävlingen fortsätter direkt för de TRE finalisterna. Så det gäller att hänga med.

LUCKY FRIDAY 13!❤️

Print Friendly, PDF & Email

34 kommentarer om “Tävla med Thaimorsan & Smarteyes!

 1. Lc62c1 tror jag de heter.
  Guldiga snygga pilotbrillor.
  Hittade massa grymt snygga.
  Jag fick veta för en vecka sedan att glasögon ska bli en del av mitt nya jag.
  Upptäcktes faktiskt hos Smarteyes.
  Och pilotisarna testade jag där. Skulle vara en dröm att göra mig själv en garderob av snygga glasögon.
  Skulle även ge ett par till svärmor. Hon behöver det.
  Något lite roligare.
  Kan erkänna. Skulle aldrig ha råd att köpa mer än ett par annars.
  Hoppas och håller tummarna

 2. Åååh såg att jag skrev fel glasögon.
  L62C1 ska det vara. Vart en bokstav för mycket.

 3. M212C1 skulle jag välja om jag vann. Har haft glasögon i 18 år och dom jag har nu har stått ut med mycket. När man har en två åring som klänger och klättrar får glasögonen stå ut med mycket än så länge håller dom ihop. Jag har inte haft råd att köpa nya eftersom jag är mammaledig än, så en vinst hade fallit väl på plats.

 4. Min första tanke när jag såg denna underbara tävling var att jag skulle verkligen behöva ett par glasögon extra till sonen som verkligen är beroende av sina. Vi har precis haft hans inne för reparation och då han både har grava synfel och grav hörselnedsättning är han ju väldigt beroende av sina glasögon. Han saknar helt språk så allt han tar in är via synen för tillfället.

  Jag har också ett par väldigt gamla och repiga glasögon som säkert gör mer ont än nytta och som jag länge känt att jag behöver byta ut men inte haft råd till.
  Artno: A160C3 blev jag förälskad i så hade jag turen att vinna skulle dessa få sitta på min näsa. 🙂

  Hoppas på tur!

  1. Hej Amanda!
   Kolla med Smarteyes. Barn upp till 8år kan få gratis gladögon hos dem! 🙂
   Det är inte många som visste… Detta införde de 2012 tror jag. Allting står på deras hemsidan

 5. Hej hej!

  Vilken toppentävling du har, kul att både du och På smällen har denna 😀
  Jag har idag dygnetrunt linser men mina ögon behöver vila ibland och de glasögon jag har idag är gamla och slitna så att vinna en glasögongarderob är en dröm!

  Om jag skulle välja stil får jag säga;
  * Ett par neutrala bågar som jag kan ha året om
  * Ett par lite vår/sommaraktiga bågar som matchar mina somriga kläder när det börjar bli varmt ute
  * Ett par arbetsglasögon som jag kan ha främst till arbetet som passar min workoutfit som receptionist.

  A219C1 och B136C3 gillar jag!

  Hoppas nu på turen och önskar dig en toppenvecka!
  Hälsningar Frida Elmgren

 6. Min stil är lite åt det gothiska hållet och jag tycker mycket om färgerna rött, lila och svart. När det kommer till glasögon vill jag gärna ha par som inte tar över min övriga stil, trivs bäst i klassiska bågar.
  Jag vill vinna för att plånboken inte tillåtit mig att köpa nya glasögon på snart två år, skulle verkligen må bra av lite uppiffning! Om jag vann skulle jag dela vinsten med min mamma eftersom jag tycker att det är på tiden att hon också får nya bågar att fräscha upp sig med 🙂
  Jag vet inte vilka bågar hon skulle välja, men några av de jag föll för är:
  A152C3
  A248C1
  B555C3
  B558C3

 7. En snygg stil för mig är ett par jeans, converse, skinnjacka, vårsol och ett par glasögon med Glasögonbåge A229C1

  Däremot ifall jag skulle vinna, så skulle jag ge min mamma chansen att få ett par bra, nyare & lite dyrare glasögon, det förtjänar hon! 🙂

  Håller tummarna 🙂
  Kramar ifrån Sandrs Cederbom

 8. Mina nya brillor hade blivit G75C5
  Lite kaxiga glasögon som hade väckt lite blickar på jobbet.
  En ekonom med stil som göra smarta inköp!

 9. Ärligt talat har jag alltid haft bruna och svarta bågar. För ett år sedan testade jag röda bågar och har fastnat för bågar med färg. Jag skulle därför vilja testa ett par gröna bågar. Har svårt att välja på nätet och jag brukar alltid be om hjälp i butiken då jag saknar en känsla för färg och form. Så vinner jag kommer jag att behöva lite personlig service och det vet jag att Smarteyes i Göteborg är duktiga på.

 10. Wow, wow, wow! Hoppas på tuur! 🙂

  Önskar mig dessa snygga: https://www.smarteyes.se/glasogon/din-valda-bage?itemid=20677

  För att jag är såå trött på mina tant-glasögon som jag har haft sedan gymnasiet (där jag gick för ca 10 år sedan haha..). Vill ha några moderna att känna mig fin och bekväm i, och nu är det verkligen kris då barnen har tagit sönder de gamla. Som småbarnsmamma är man inte den rikaste på denna jord som du kanske vet, så det skulle vara väldigt välkommet med denna drömvinst 🙂

  Kram Matilda

 11. OJ, WOW du skojar… 5 par!!!! Tappar nästan andningen här.

  Skulle verkligen vilja prova en klassik panthomodell och om mitt ansikte kan bära dem, fast det är runt, så skulle jag välja de här coola gröna glasögonen – H188
  https://www.smarteyes.se/glasogon/din-valda-bage?itemid=20719
  De skulle bli en härlig kontrast mot de röda kläderna jag har + i en mer diskret neutral outfit bli det där lilla extra som sticker ut.

  Varför jag? Sitter just nu och kämpar för att kunna läsa vad jag skriver. Den sista månaden har de gamla glasögonen gått ur tiden och jag har ingen buffert alls för att ha råd med ens ett par nya glasögon. Och så ger du mig chansen att vinna 5!!!! Tack snälla <3 Det är kul att tävla, hoppas och drömma.

 12. Tävlar igen. Såååå gärna vill jag vinna.
  Jag skulle älska att vinna ett par guldiga pilotisar från Elements Collection. Så galet galet snygga. Och älskar att de är bågarna är biologiskt nedbrytbart. Bra för mig och för miljön.
  Jag skulle köpa ett par stycken till mig själv och ge ett par till en av de kvinnor som betyder otroligt mycket för mig. Min svärmor. En av mina bästa vänner. Och ja hon skulle bli så lycklig för denna gåva.
  Jag skulle vinna en ny garderob till mina ögon och ja skulle kunna glädja världens bästa svärmor samtidigt.

  Nu hoppas jag

 13. Skulle vilja överraska min sambo med denna vinst då hans glasögon fick ge vika för nån månad sen och han har nu sina gamla med fel styrka som han dessutom inte tycker passar honom stilmässigt längre. Vet inte hur många ggr jag kommit på honom med att sitta och kolla på glasögon på smarteyes, vi ska beställa nya men de har kommit andra utgifter före

 14. Vår äldsta dotter på 11 år har ärvt både sin mammas och pappas dåliga syn. Det innebär att hon måste ha på sig sina glasögon varje dag, vilket inte alltid är jätteroligt i skolan. I den åldern har glasögon inte ännu blivit en assecoar, utan ett måste. Men med 5 nya par till henne kommer hon sätta en trend och visa att det faktiskt är coolt att ha glasögon, dessutom kunna variera dom beroende på klädsel eller om hon ska på kalas. Jag frågade henne vilka hon tyckte bäst om på smarteyes och då blev det A168C2, ett par lite nättare glasögon med lite färg på bågarna. De skulle säkert bli väldigt fina på henne!! Att hon hade chans att vinna 5 nya par blev för henne overkligt och svårt att ta in. Det hade varit så roligt att få överraska henne med att få välja hela 5 par. Nu håller jag tummarna <3

 15. Vilken grym tävling!
  Jag har haft glasögon i många år, närmare 20 år tror jag nu sen jag fick mitt första par. Men då glasögon är något som kostar en massa pengar (speciellt då jag alltid behövt dyra glas) så är det något som inhandlas sällan, kanske byter vart 5:e år.
  Hittade dessa på smarteyes hemsida https://www.smarteyes.se/glasogon/din-valda-bage?itemid=17660
  Olikt de jag har nu och lite roligare, skulle verkligen vilja testa något nytt 🙂
  Håller tummarna!

 16. ARTNO: B136C2 skulle jag välja om jag vann! Skulle verkligen behöva nya glasögon tills jag börjar jobba efter föräldraledigheten! Mina är sneda och sitter jätte dåligt efter att dottern har gått loss på dom och nya finns det inte pengar till i nuläget så detta skulle vara guld för mig! Håller tummar och tår!

 17. Idag är jag en blond Harry Potter utan blixten i pannan med mina glajjor på 9 år! Med en skön stil baserad på hhängslen, skjorta och hatt kan man ju va katt, jag vill inte lika Harry Potter och va skygg när jag faktiskt kan vara trendigt gubbsnygg!
  Broome Street glasögonen i trä från smarteyes hemsida hade jag velat klä, så jag är definitivt med!

 18. Vilken gryyymt bra tävling. Blev tipsad om denna av en vän som tyckte att mina brillor såg lite snea ut haha. Inte konstigt när jag har en vild bebis som lyckas dra tag i dem och kasta dem på golvet jämt ;). Och en hel garderob? GALET LYXIGT. Min son på fyra år ska få glasögon nu i veckan och jag hade gärna blivit hans “glasögon förebild” med massa snygga bågar :). Jag frågade honom häromdagen vad han ville ha för bågar och då sa han “stora som dina mamma”. Gullungen.

  Min motivering är alltså för att mina är snea och för att jag hade blivit superduper mega glad. Jag har alltid velat testa ett par röda stora bågar för det ser så kaxigt coolt ut, så jag hade valt dessa bland annat: https://smarteyes.se/glasogon/din-valda-bage?itemid=20756

  Håller tummarna jättehårt!! 🙂

 19. Åh de hade så många snygga bågar 🙂 vill ju ha nästan alla!

  Guldiga snygga pilotbågar vore kul för en sliten småbarnsmorsa som känner sig ful!

  Nu håller jag timmar å tår att jag går gå med ett par snygga bågar i vår!

  Kram

  L

 20. Jag har urusel syn och skulle absolut inte klara mig utan mina linser. Äger inte några glasögon som passar Eftersom de jag har är gamla och synen förändrats. Skulle vara så roligt att få använda glasögon ibland o då skulle ju även mina små stackars ögon få välbehövlig vila
  Om jag har turen att få vinna skulle jag vilja ha: https://www.smarteyes.se/glasogon/din-valda-bage?itemid=19347
  https://www.smarteyes.se/glasogon/din-valda-bage?itemid=11833
  https://www.smarteyes.se/glasogon/din-valda-bage?itemid=18588
  https://www.smarteyes.se/glasogon/din-valda-bage?itemid=20474
  https://www.smarteyes.se/glasogon/din-valda-bage?itemid=20795

 21. Som de flesta medelålders gubbar som rätt nyss börjat med glasögon, så känner jag inte att jag är van vid glasögon, så jag valde för några år sen väldigt neutrala glasögon som mina första glasögon… Men nu börjar jag bli mer bekväm med att jag alls har glasögon, så varför inte lite mer färg och mönster på mina nya, så att jag ser lite mindre mesig ut? 🙂 De här hade både mönster och färg jag gillade: https://www.smarteyes.se/glasogon/din-valda-bage?itemid=19347

 22. Visade tävlingen för min man som började skratta
  “Hon behöver verkligen glasögon, kan ni fatta?!”
  Hon tar fil i kaffet och salt i latten
  och lägger barnen i fel rum på natten
  På bröllopet kysste hon min bestman
  i tron att det var han som var hennes fästman
  Ja, ni förstår ju att även bröllopsnatten gick fel
  när hon på sina och mormoderns trosor tagit fel

 23. C18P1 heter modellen jag fastnat för. Eller ett par silvriga pilot..
  Mamma och jag har pratat ett tag om nya glasögon och nu är det äntligen dags, så hade varit fantastiskt att få dela detta med henne. Efter ett tufft år förtjänar hon något bra och hade så gärna gett henne detta. Hoppas! Men även att jag känner stort behov av en förändring hos mig själv och nya glasögon hade varit en bea start.

 24. Jag skulle nog vilja testa några lite roliga som A254C2 för att varken guldkant eller leopardmönstrat är något som är typiskt mig, så think outside of the box så att säga.
  Jag är beroende av mina glasögon sen över 20 år, och dom jag har är så pass gamla och nötta att dom nu ger mig nickelallergi i ansiktet. Jag behöver nya brillor helt enkelt! 🙂

 25. H191 från Elements collection.
  Det är en båge med färger inspirerade av elementet eld, och det vore en tuff båge till mitt röda hår!
  Om jag vann skulle jag dela med mig av vinsten till min systerdotter som tar studenten iår och behöver nya glasögon (men som inte tar tag i det då hon tycker det är dyrt med glasögon). Sedan skulle jag ge ett par till min man som påstår att han ser, men som ständigt missar detaljer. Jag själv skulle unna mig bland annat bågarna jag nämnde ovan.
  Hoppas på tur!

 26. Wiie! Vilken tur, jag hann innan kl 13! (hoppas på fortsatt tur nu!)
  Favoriten är H201, men såg att de blivit slutsålda. Men är helt övertygad om att jag skulle kunna hitta fler lika snygga bågar!
  Jag behöver glasögon, ser inte så bra längre. Men precis som med tandläkaren så “avvaktar” jag in i det sista och hoppas att jag plötsligt ska se bättre. Glasögon kostar en hel del, och denna vinst skulle verkligen få mig att ta tag i synfelet!
  Vidare fyller min mamma 65 år snart och tänk om jag kunde ge henne ett par (eller kanske till och med 2) glasögon. Så bra, och så oväntad present!
  Hoppas på tur!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge