Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

 • Reklamsamarbete
 • Sponsrade inlägg
 • Ambassadörskap
 • Show up/meet up
 • Receptskapande
 • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
 • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Tävla med Smarteyes – TRE FINALISTER tävlar vidare!

Lästid: 1 min

Trumvirrrrrrvel…!

De TRE finalisterna från olika tävlingsplattform är:

 1. Elina (Blogg)
 2. Sanningensrum (Instagram)
 3. Hans Möller (Facebook)

Ni ska nu tävla en sista gång genom att svara på följande frågor: 

 1. Vad heter Smarteyes senaste kollektion? Hur många modeller i kollektionen finns det att välja bland? Berätta gärna kort om kollektionen med egna ord. (Svaren finns hos Smarteyes!)
 2. Utslagfråga: Om jag startar en restaurang, vad ska den heta? Typ av restaurang och mat? Vad måste/vill du ha i menyn? (Ordet är fritt, jag har inte skrivit om det i bloggen, så ni behöver inte leta)

Motivera fritt, 250 ord mer eller mindre. Maila mig era svar till thaimorsan@gmail.com senast ikväll kl.21. 

Vinnaren presenteras så fort alla tävlanden har mailat in sina svar. Jag har rättighet att publicera tävlandens svar i bloggen. Nu håller vi tummarna! 

Happy Friday 13th! 🙂

#blogg100-24

Print Friendly, PDF & Email

28 kommentarer om “Tävla med Smarteyes – TRE FINALISTER tävlar vidare!

 1. tråkigt att du valde två som du känner…

  1. Britta Högström skriver:

   Oj, illa, verkligen illa om nepotism/vänskapskorruption är inblandat? Är det verkligen så?

 2. Sandra Petersson skriver:

  Nää…!! Det här är INTE okej! Vet smarteyes om att du valt två personer från ditt privata FB-konto?

 3. Ja det stämmer. Försent att ändra det nu men inte okej alls tycker jag… 🙁

 4. Thaimorsan skriver:

  Nej personligen tycker jag inte heller att bara låta vänner vinna och inte heller någon familjemedlem ska vinna för den delen. Och så är det inte fallet.

  Bara för att jag har de överallt och de har också tävlat överallt så blir de per automatik diskad eller har inte någon chans att vinna? Ingen har vunnit än.

 5. Nej men Hans Moeller tex som inte ens ansträngt sidan på Facebook jämfört med andra. Där var det så himla uppenbart att han blev vald för att ni är vänner och inte efter prestation. Struntsamma. Det är din tävling och dina följare du är oärlig mot. Mitt förtroende har du i alla fall tappat..

  1. Britta Högström skriver:

   Jag reagerade också på Facebook där och han har 63 som följer han på instagram och en av dem är ….

 6. Sandra Petersson skriver:

  Ja, i min värld så luktar det begraven hund när man väljer två av tre finalister som man är personlig vän med (har på sitt privata FB). Det kan lätt få en att tro att det är uppgjort. Säger inte att det är så men jag vet att det händer på bloggar emellanåt. Det ser inte bra ut och nej, jag tycker inte att folk man känner ska få vara med och tävla. När företag ordnar tävlingar står det alltid i reglerna att anställda el deras familjer inte får vara med. Det borde vara liknande inom bloggvärlden.

  1. Britta Högström skriver:

   Håller helt med!

 7. Sofie -Sanningensrum.se skriver:

  lyckan var total när jag såg mitt instagram namn här.
  Har verkligen önskat och hoppats. Nu fortsätter jag nervöst att hoppas.
  Behöver verkligen denna vinst.

  Och ser kommentarerna ovan.
  Vilka är otroligt orättvisa.
  Hur vinnaren utses vet ingen annan än du. Och det är svårt när bekanta är med och tävlar.
  Ja vi har varandra på sociala medier, men betyder det att vi känner varandra?
  Så otroligt fel att döma för en sån sak.
  Och vi bloggare tävlar hos varandra ibland ja.
  Vi är väl alla människor utanför våra bloggar och får ha samma hopp om vinna tävlingar vi vill med.

  Så tycker jag iaf.
  Nu önskar jag Thaimorsan och även alla hennes läsare trevlig fredag och trevlig helg.

 8. Tävlingsnarkomanen skriver:

  Seriöst! har folk inget bättre för sig än att gnälla på utdelning av gratissaker på nätet? Hur många har läst mer än ett inlägg av Thaimorsan innan denna tävlingen, det är ju inte så att det kryllar av kommentarer och likes precis från de som klagar högst. Hur många tävlingar har ni deltagit i förutom denna? Ge er!!!

 9. Nej men visst tävlingsnarkomanen. Det är bara det att det känns onödigt att anstränga sig om Thaimorsan bara kunde ringt sin vän och fråga om hon vill ha glasögon i stället. Jag missunnar inte sanningensrum vinsten, men jag kan faktiskt tycka att vänner inte ska tävla hos varandra av många anledningar. Och jag har faktiskt följt hennes blogg, har du?

 10. Tävlingsnarkoman skriver:

  Vilka är det som följer ens blogg från början om inte ens vänner och i vissa fall avgör slumpen, även i detta fallet. Och nu är det upp till tre personer att svara på frågorna. Var är problemet? Jag har läst hennes blogg från början och gillar henne som person. Otur att du inte gick vidare men du vinner säker någon annan tävling på nätet snart. Happy friday 13:th

 11. Jag har vunnit saker för nästan 100 000 det senaste året så det gör jag säkert 🙂

  Nej men allvarligt talat, jag är en dålig förlorare och jag har haft en piss vecka. Har dåligt samvete för att jag tjafsat om detta. Så jag ber om ursäkt Thaimorsan, tycker att du är en fin person.

  MEN med det sagt så tycker jag verkligen verkligen inte att vänner ska tävla hos varandra speciellt inte om det är motiveringstävlingar då det är omöjligt att döma rättvist… Men det är din tävling så du gör såklart som du vill.

  En gång t

  Lycka till

  1. Britta Högström skriver:

   Håller helt med dig Anna och det måste också vara ok att få reagera på saker man uppfattar som orättvist.

  2. Tävlingsnarkomanen skriver:

   Och dom vinsterna som uppgår till 100 000 kr har du skatta för? Synd att du inte uppge ditt riktiga namn anna 😉

   1. Vad spelar det dig för roll om jag skattat eller ej? jag bad faktiskt om ursäkt.. Nu tycker jag att du ska ge dig

    1. Jag antar att ditt riktiga namn är tävlingsnarkomanen

    2. Tävlingsnarkoman skriver:

     Vi kan väl fråga Skattverket. Känns nästan som man skulle lägga ner lite tid på att lista ut vem du är anna. Avslöjar du ditt namn, adres och personnummer så lovar jag att avslöja min identitet. Vågar du?

     1. Du verkar ju mogen

 12. Britta Högström skriver:

  Tävlingnarkoman – Jag har inte fått något intryck att finalisterna valdes av slumpen, tvärtom så har Thiamorsan gett sken av att ha noggrann koll på alla tävlandes aktioviteter.
  Bloggtävlingar anordnas oftast för att ge reklam åt sponsorn och bloggaren i sin tur får fler följare eftersom tävlingar lockar folk. Är vinsten värdefull såsom i detta fallet så granskas bloggaren ofta kritiskt. Alla vill ha samma chans och om en avgörande faktor är vänskap IRL eller online så upptäcks ofta detta. Det som sker sen är att både företaget och bloggaren går miste om både reklamvärde, förtroende, respekt osv oavsett vad som är sant eller inte. Ser det skumt ut så kommer misstankar. Om Thaimorsan ville vända sig mot sina trognaste följare så skulle hon ha låtit det framgå ex. genom att skriva: Här är en tävling för alla er som troget har följt min blogg.

 13. Tävlingsnarkomanen skriver:

  Det är en öppen tävling för all och ärlighet vara längst. Du hade inte följt bloggen om det inte vore för tävlingen, eller hur Britta? Ska du som ny läsare ha större fördel än de gamla?
  Jag kan se på din facebook du gillar att tävla om jag nu ska granska dig! Hon har sållat och hon har ju lagt upp en bild på listorna. Det är klart att bloggare får saker att marknadsföra men hur det ska lottas ut bestäms ofta av sponsorn. Det har funnit 3 eller 4 tävlingar under 2015 med just Smarteyes…och deras tävlingar var ju inte så avancerade som Thaimorsans sållning.

  1. Britta Högström skriver:

   Ja, jag gillar att tävla. Jag har inga ekonomiska möjligheter att köpa något som inte är absolut nödvändigt och ibland inte det ens. Tävlingar är kul, det ger en lite hopp och drömmar. Jag brukar glädja mig med alla som vinner och så reagerar nog de flesta som tävlar mycket. Det är sällan någon tycker att man behandlats orättvist i de tävlingar jag varit med i och just därför reagerar jag när det antyds. Jag känner inte Thaimorsan men jag förstår reaktionerna. Ibland vill man se vad det var som gjorde att just den personen vann och när en finalist utses på Facebook som inte ens har gjort reklam för vare sig bloggen, tävlingen eller Smarteyes öppet, ja då blir människor misstänksamma och börjar rota. Det är inget som är konstigt, det är mänskligt och något jag tror alla som anordnar tävlingar måste bli medvetna om.
   Till sist, jag har inte följt Thaimorsans blogg tidigare, jag hittade hit pga tävlingen och sen dess har jag följt bloggen.

   Tack vare den här tävlingen upptäckte jag Thaimorsan. Jag tycker alla ska ha samma chans, nya som gamla läsare och jag förstår att det kan vara svårt att utse

 14. Asså fy fan vad arg jag blir när jag läser det här!! Vad håller ni på med egentligen?!?! Hur missunsam får man vara egentligen??!?!?! Ni ska veta att det är SKITSVÅRT att välja ut vinnare i bloggtävlingar!!! Särskilt om man tycker det är viktigt att vara rättvis!!! Thaimorsan har pratat om detta hela veckan så jag vet att hon har haft svårt att välja ut finalisterna! Och varför kan inte vänner eller trogna läsare få chansen att vinna i tävlingar! Jag har till exempel träffat väldigt många av mina läsare och andra bloggare och dom har blivit mina vänner fast dom inte var det från början, ska dom inte få tävla då? Då kanske jag borde sluta träffa trogna läsare för att det är risk att dom blir mina vänner? Kanske skulle jag bara anordna tävlingar där alla som tävlar är inne på min blogg för första gången. Jag tycker faktiskt ni borde skämmas som antar att Thaimorsan skulle valt vänner istället för efter prestation!! Känner ni inte henne så kan ni omöjligt veta!

 15. TRÅKIGA människor det finns som orkar spekulera i vinnarna för att man har ett jävla unket liv och inget bättre för sig!! Jävlar vad uppenbart att människor lever för tävlingar på bloggar & insta. Kanske borde ni slänga er i väggen. Thaimorsan har ju ansträngt sig som tusan !

 16. Alltså förlåt. Jag hade inte tänkt skriva mer för jag kände att detta gick lite för långt, och det var aldrig min mening. Men allvarligt talat vad folk beter sig dåligt här.

  Jag uttryckte en åsikt om att jag inte tycker det är okej att ens vänner tävlar hos en. Av flera anledningar tycker jag detta. För det första så känns det orättvist att man anstränger sig och sedan får man se att man ansträngde sig i onödan för en kompis som inte alls “följt instruktioner” fick vinna ändå. Och nej Emma, jag tycker inte att ni bloggare behöver tävla hos varandra. om du hade vunnit detta och sedan har du en tävling som Thaimorsan gärna vill vinna så är det ganska taskigt av Dig som kompis om inte Thaimorsan vinner. Så ni sätter varandra i en dålig situation. En lösning hade vart om ni lät någon annan välja vinnare, såsom Thaimorsan gjort NU.

  Men i vilket fall så bad jag om ursäkt och sa även att det fortfarande var min åsikt men att jag kanske kunde sagt det på ett bättre sätt. Jag var inte missunsam, tyckte bara inte att det var okej att välja en kompis.

  Men bara för att jag är av en annan åsikt än er så tycker ni det är okej att hota med skatteverket, säga att jag är tråkig och att jag har ett unket liv? Att hota någon till tystnad och sedan gå på med personangrepp är så himla fult. Jag heter faktiskt Anna och jag hade kanske kunnat “avslöja” mitt efternamn om du “tävlingsnarkomanen” hade frågat snällt. Men nej, jag vill inte ha skatteverket på mig för det hade slagit hårt mot min familj om det är så att jag måste betala dem massa (vet inte hur det där fungerar) så nej, jag vågar inte säga det nu.

  Thaimorsan har däremot förklarat sig och hon är nog den enda mogna av oss hela bunten. Tycker FORTFARANDE inte att tävlingen Var okej men det är MIN åsikt. tycker att ni borde skämmas ni med.

  God kväll på er.

 17. Och jag lever inte för tävlingar men uppenbarligen har vi olika internet vanor. Jag skulle aldrig läggs ut bilder på mina barn på instagram, Facebook eller blogga om mitt liv för jag tycker att barnen har rätt till ett privatliv. I stället tycker jag det är kul att tävla och läsa. men det är ju också en punkt där våra åsikter skiljs åt, det betyder inte att jag inte har ett liv

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge