Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

 • Reklamsamarbete
 • Sponsrade inlägg
 • Ambassadörskap
 • Show up/meet up
 • Receptskapande
 • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
 • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Tävla med Harry Boy & ATG

Lästid: 1 min

Här kommer kvällens andra PÅSK-giveaway!

För att vinna det här kitet behöver du bara kommentera ditt svar på frågan: 

Om du vinner 50 000 kr, vad ska du göra med pengarna?

Kitet innehåller:
Presentcheck till Harry Boy
Anthon Berg Choklad
Påskägg fyllt med godis
Marsipankycklingar
Påskmust

Tävlingen avslutas redan tisdag 22/3 kl.09:00. Vinnaren presenteras här i bloggen. Glöm inte ange rätt email om du skulle vara den lyckliga vinnaren.

/I samarbete med ATG & Harry Boy

Print Friendly, PDF & Email

30 kommentarer om “Tävla med Harry Boy & ATG

 1. Jag tror faktiskt jag är så tråkig så jag skulle betala huslånet. Det skulle ju betyda att man fick en massa pengar över varje månad som man skulle kunna göra en massa kul för!

 2. Jag hade sänkt hälften av pengarna till organisationer som hjälper barn och vuxna att gå i skola och att få hem men resten hade jag rest med min familj hoppas på vinst för det hade gjort mig så lycklig ❤️ Emailadressen: Kashire@live.se

 3. Jag skulle skänka en del av pengarna till barn med funkionshinder och barn på flykt ich unna mig en resa eller liknande☺

 4. Jag skulle åkt en resa med båten hurtigruten med familjen. Sedan hade jag köpt en ny soffa.

 5. Jag skulle köpa en segboard till min dotter. “Alla” i klassen har och hon kommer bli utanför om inte hon också har en… Ojojojoj!

 6. Hade bjudit iväg familjen och svärmor på en liten resa för att fira hennes 70-årsdag.

  Kram kram

 7. OJ OJ OJ Vilken vinst! Om jag skulle vinna 50 000kr så skulle jag ta en semester tillsammans med min familj. Den 25:e april avslutas min anställning så jag vet inte om jag kommer kunna ta någon semester i år och det skulle vara underbart att kunna resa tillsammans med familjen och svärföräldrarna då vi har pratat om att göra detta ett bra tag så jag håller tummarna hårt!

  Passar samtidigt på att önska dig en riktigt härlig påsk!

 8. Jag skulle ge min mamma en summa för att hon och hennes gubbe skulle kunna unna sig en resa. De ställer alltid upp trots att de båda har kronisk värk och inte alltid är på topp.
  Resten av pengarna skulle jag lägga på en resa till Iran för att hälsa på svärmor där. De är en stor dröm att få åka dit men det kostar tyvärr alldeles för mycket för att vår ekonomi ska klara av det då jag är långtidssjukskriven pga fibromyalgi och reumatism.

 9. Jag och mina två barn hade åkt till mormor som bor i Spanien. Och sen hade jag lagt in pengar i vårt gamla hus.

 10. Skulle bjuda mina barn på en resa o göra ngt kul tillsammans. Har ansträngd ekonomi o då blir det inte så ofta man kan göra ngt ihop.
  Kram Cissi

 11. Ojojoj!! Jag skulle hyra en stuga vid havet en vecka i sommar och bjuda med mig alla barnen och barnbarnen , där skulle vi bada, fiska, grilla, leka lekar och spela spel, vi skulle äta gott och rå om varandra som aldrig förr, för våra barn bor utspridda både i Spanien och Strängnäs så det är inte lätt att få träffa alla samtidigt , ojojoj, vad lycklig denna mamma/mormor/farmor skulle bli 🙂 <3 Puss i Påsk 🙂 <3

 12. Jag skulle växla dem till DOLLAR direkt ! 1 juni åker jag nämligen på mitt livs drömresa med familjen och vi ska spendera 3 v i USA ! New york, disney world i Orlando och key west står på “att göra listan” så extra pengar väldigt välkomna 🙂

 13. Om jag vinner 50 000 skulle jag inreda nya lägenheten med gott samvete och köpa en ny soffa och slänga den gamla som är ganska urtvättad efter barnkiss, spyor och matspill.

 14. Är så himla sugen på att åka på semester, så om jag vann 50.000 skulle jag ta med hela familjen på en välförtjänt resa.

 15. Jag skulle vilja ge min sambo en resa i 30-års present 🙂 skulle även bjuda med mina föräldrar eftersom de ställt upp så mkt för oss som är nyblivna 2-barnsföräldrar!

 16. Jag skulle åka på en arkeologisk utgrävning i Mellanöstern. Det är konstigt att det ska kosta att arbeta i sitt anletes svett från kl 5.30 på morgonen till kl 13 och sedan även ett eftermiddagspass med tvätt av keramik. Men det är ju så spännande – kanske hittar jag en romersk mosaik!?

 17. Då skulle det bli en ny dator då den gamla precis gått sönder, sen skulle det bli en resa till min drömdestination Island!

 18. Jag skulle resa. Jag o familjen har inte varit utomlands sedan barnen kom o den största är nu 20 år!!!! Drömmer om en resa till Jamaica o det hade det blivit om jag vunnit 50.000

 19. Hm…svårt det där.
  Resa till Bali med familjen kanske. Vore underbart att få komma dit igen och visa dem denna underbara plats.
  Ellet så skulle det bli ett bidrag till en ny bil. Det är vi verkligen i behov av!

 20. Oj finns så mycket! Skulle nog lägga en del i ett sparkonto till bebis som kommer snart. Och sen vore det ju guld att ha lite extra för att dryga ut mammapenningen!

 21. Vilken underbar tävling och ett härligt påskägg!!
  Vinner jag 50 000 kr så kommer jag direkt att anmäla mig till Yoga retreats någonstans i världen. Jag gör just nu en inre resa och pricken över i:et är att få åka på en resa där fokuset är att bara vara i nuet och ta hand om kropp och själ. Göra yoga, njuta av solen, äta nyttigt och bara ta hand om sig själv och bli inspirerad. Ha det så gott!

 22. Om jag vann skulle jag ta familjen på en resa till något varmt ställe. Våren är fin men jag fryser konstant…….

 23. Jag skulle äntligen ta tag i att renovera vårt badrum. Det är från början av 80-talet med brunt kakel och handduksskåp och tak i furu. Riktigt fult just nu. Jag drömmer om ljust kakel, ett badkar och en riktigt bra tvättmaskin som jag kan tvätta mina och barnens alla kläder i.

 24. Hejsan!
  Jag skulle ta med mig min älskade dotter på en skön semesterresa. Vi skulle komma väldigt
  långt för 50 000 kr. Hon behöver verkligen lite skön avkoppling efter sin svåra cancer. Vi skulle
  ha ett riktigt mor-dottermys. Dessutom fyller hon 40 år den 22 mars. Så nu håller jag tumme och tå
  att den fina vinsten hem till mig ska nå.

  Kram och GLAD PÅSK!

 25. Hejsan!
  Klart jag är med i denna fina tävling.
  Dom 50 000 kr skulle jag skänka till barncancerfonden. Det behövs verkligen mer pengar
  till forskningen. Har själv varit så svårt drabbad av den fruktansvärda sjukdomen. Det fina
  kittet skulle vara helt otroligt att få vinna, då blir jag en väldigt lycklig kvinna.
  Hoppas så på turen!
  Kram. Glad Påsk till din fina familj!

 26. Skulle jag ha turen att få vinna 50 000 kr, så skulle jag ta med mig mina tre älskade barnbarn
  till Disney World. Vi skulle ha det så mysigt, äta och dricka gott. Framförallt att jag fick vara
  dom så nära. Skulle vara helt underbart, för jag älskar dom så otroligt mycket. Det skulle göra gott
  i morfars hjärtat. Håller tummarna att få vinna det fina påsk kitet. För då är påsken räddad.

  Glad Påsk!

 27. Jag hade köpt med hälften av pengarna nya kläder till mig själv och kusiner och sedan hade jag köpt mat också och med resten hade jag delat med min familj ❤️

 28. Jag skulle unna mig och sambon en trevlig avslappnande helg utan alla vardags måsten

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge