TÄVLA med Cupcake Time!

Lästid: 2 min

IMG_2067.JPGWoohoo lördag och tävlingsdag!
Nu har jag en tävling som ALLA kan vara med och tävla i, oavsett om man är en cupcake-superstar, nybörjare eller bara gillar att mumsa.

Denna tävling är i samarbete med Cupcake Time by Heidi i Linné (Göteborg) där jag har varit på brunch och smakat Heidis mini cupcakes som var jättegoda. Cupcake Time erbjuder flera aktiviteteter också som t ex dekorationskurs, bakkurs och provsmakning mm. Cupcake Time är även en av våra sponsorer för Change butiksevent som vi ska ha den 30 okt. Är du mammabloggare i Göteborg så kan du fortfarande göra en intresseanmälan om du vill komma HÄR! . Sista dag är imorgon 19 okt.

*Jag har ändrat på tävlingsregler lite så det är bara att svara på EN fråga! Personligen gillar jag inte heller att motivere i en tävling 😀

I denna tävling man kan vinna ett bak-kit precis som på bilden nedan. Vi kör allt i rosa då det är “rosa-månad” och för att hylla Rosa Bandet. Bak-kitet består av 1 x muffinsplåt, 2 x strössel, 1 x spritpåse och cupcakeformar. Värde på detta är ca 400 kr 🙂

IMG_2075.PNG
Nu kommer vi till tävlingregler och det är busenkelt!
ALLA kan vara med!

1. Lämna en kommentar genom att svara på en fråga:
– Var har du ätit din godaste cupcake?
Hos dig, mormor, ett fik, New York, aldrig ätit osv… Berätta gärna och beskriv t ex smak, frosting, fylling etc. 🙂

(Ej obligatoriskt:
2. GILLA & DELA/re-gram min Tävlingsbild på Instagram #thaimorsan #cupcaketimegbg
3. FÖLJ @thaimorsan.nu & @cupcaketimegbg på Instagram)

Sista dag att tävla är FREDAG 31 okt kl.12.00.
Vinnaren utses kort därefter. Vinnare publiceras i bloggen och Instagram så håll gärna koll.

So Cupcakes? Jag antar att alla här vet vad cupcakes är. Cupcakes är ju muffins fast mindre. De har topping eller frosting som det heter och man kan även ha fyllning av olika smaker. Många smak-överaskningar i en liten cupcakes kan det vara. Tema och dekorationer på de är ju oändliga. Det kan vara lite pysslig men med lite träning så kan vem som helst göra läckra cupcakes tror jag

Jag vill passa på och berätta om mitt bak-minne… (Haha det lät rolig). Jag har säkert redan berättat detta men jag kör det igen! När jag kom till Sverige som 12-åring och lärt mig läsa recept på svenska så bakade jag för första gången och det var MUFFINS å det blev flera gånger i veckan för jag tyckte det var så kul. “Pappa” blev svettig då elräkningen gick upp markant men ugnen klarade sig. Jag var en fena på att baka och gjorde kärleksrutor, tortillabröd, pizzor, biskvier…ja jag hade ett häfte med recept från Arma eller nåt och jag baka det mesta som man kunde göra men mest chokladmuffins. Jag åt inte mycket själv men vi hade ofta gäster med massa barn hos oss. Sedan fick jag nog av muffins och inte ätit eller bakat de på säkert 20 år! Byte muffins mot killar… Nu har jag börjat äta muffins igen och även bakat cupcakes.

Tags: No tags

29 Svar

Lämna en kommentar

CommentLuv badge