Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

 • Reklamsamarbete
 • Sponsrade inlägg
 • Ambassadörskap
 • Show up/meet up
 • Receptskapande
 • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
 • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Tävla hos Thaimorsan!

Lästid: 1 min

Har alltid tyckt att 13 is my lucky number haha men vi tjuvstartar redan idag med en liten helgtävling! Tävlingen är sponsrad av mig. Alla får tävla.

Jag startade min blogg 13 dec 2013 och nu har det gått 1 år! Jag började blogga för att vi skulle resa i Thailand i 3 månader med Tilda som var 10 månader å det var mest om att resa med barn och vad vi gjorde på resan. Sedan har det blivit mer om mamma-och familjeliv, mycket om Tildas utveckling och många event… och inte så mycket om mat och vin/dryck som jag skulle vilja. Det ska förbättras!

IMG_2406.JPG

HELGTÄVLING / ADVENTTÄVLING
Det är mycket enkelt! Allt du behöver göra är att kommentera och svara på lätta frågor i inlägget.

Kommentera: Din favorit maträtt alt. thaimaträtt. Berätta gärna vad du vill veta/läsa om i min blogg…

Utslagsfråga: Jag “samlar” också på viner, hur många oöppnade flaskor vin har jag just nu liggande i köket?

Priset är denna retro halsband som skulle säkert passa superfin till Julafton/Nyårsfest eller ja varför inte ge bort i julklapp/present! Halsbandet är i bronsfärg och har rhinestone/strass stenar. Jag är nickelallergiker och det var inga problem för mig. Då halsbandet är legering så kan jag inte svara på vad/vilka metaller det är.

Jag drar TVÅ vinnare efter tävlingens slut.

Tävlingen avslutas redan på söndag 14 dec kl.21.
Vinnaren presenteras i bloggen på måndag 15/12.

Inget vinnarmail.

TÄVLA, TÄVLA, TÄVLA… LYCKA TILL,!

Fint va?! Tilda sa direkt…”min, miiiiin!”
IMG_5667.JPG

IMG_5668.JPG

Print Friendly, PDF & Email

6 kommentarer om “Tävla hos Thaimorsan!

 1. Om halsbandet är nickelfritt så vill jag vara med o vinna.
  Min favorit thaimat är din laab med sticky rice 😀
  o jag tror du har 7 oöppnade flaskor

  kramis

  1. Och det var hur länge sen som helst jag gjorde en laab för M gillar verkligen inte koriander! Ska undersöka genom att testa själv om det är nickelfri haha

 2. Christina Frisberg skriver:

  Jag är mer än gärna med i utlottningen av det superläckra halsbandet 🙂
  Thai favoriträtt, det finns många, men ångkokt kyckling i toaiblad (tror jag det heter ) det är så himlens gott att jag äter upp makens också när vi är på restaurang 🙂
  Och vad vill jag läsa om i din blogg?? vet du jag har nyss hittat dig, men jag gillar livsstilsfrågor, inredning, mode, resor, matlagning, och att man törs bjuda på sig både när det är flaschigt och positivt men även lite djupare hjärta och smärta, alla vi människor har ju både bra och dåliga sidor, så bjud på dig själv, då blir det intressant på djupet; 🙂
  Ja jag tror du har 27 flaskor gott vin i köket som ligger på lur och vill bli uppkorkade nu i julhelgen 🙂
  Adventskramar kommer här i parti och minut!! 🙂 <3

  1. Siranee - Thaimorsan.nu skriver:

   Hej Christina! Vad kul att du vill vara med. Tog ett tag med sen kom jag på att bladet heter bai-toey(töy) eller pandalus på engelska. Finns att köpa i välsorterade asiatiska butiker.

   Jag har skrivit mycket om familjen och dottern å en hel hög event. Min blogg är absolut ingen rosa-fluff-blogg 🙂 Här fram över ska det bli mer mat. Måste organisera registret bättre bara. Kul att du ville delta och tips gärna fler 🙂

 3. min favorit maträtt är en pasta rätt med spenat och parmesanost 🙂

 4. Anna Sixtensson skriver:

  Favoriträtten är min fläskfilégryta och klyftpotatis. Supergod mat som sköter sig själv. Perfekt fredagsmys.

  Gissar på 11 flaskor.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge