Tävla hos Thaimorsan!

Lästid: 1 min

Har alltid tyckt att 13 is my lucky number haha men vi tjuvstartar redan idag med en liten helgtävling! Tävlingen är sponsrad av mig. Alla får tävla.

Jag startade min blogg 13 dec 2013 och nu har det gått 1 år! Jag började blogga för att vi skulle resa i Thailand i 3 månader med Tilda som var 10 månader å det var mest om att resa med barn och vad vi gjorde på resan. Sedan har det blivit mer om mamma-och familjeliv, mycket om Tildas utveckling och många event… och inte så mycket om mat och vin/dryck som jag skulle vilja. Det ska förbättras!

IMG_2406.JPG

HELGTÄVLING / ADVENTTÄVLING
Det är mycket enkelt! Allt du behöver göra är att kommentera och svara på lätta frågor i inlägget.

Kommentera: Din favorit maträtt alt. thaimaträtt. Berätta gärna vad du vill veta/läsa om i min blogg…

Utslagsfråga: Jag “samlar” också på viner, hur många oöppnade flaskor vin har jag just nu liggande i köket?

Priset är denna retro halsband som skulle säkert passa superfin till Julafton/Nyårsfest eller ja varför inte ge bort i julklapp/present! Halsbandet är i bronsfärg och har rhinestone/strass stenar. Jag är nickelallergiker och det var inga problem för mig. Då halsbandet är legering så kan jag inte svara på vad/vilka metaller det är.

Jag drar TVÅ vinnare efter tävlingens slut.

Tävlingen avslutas redan på söndag 14 dec kl.21.
Vinnaren presenteras i bloggen på måndag 15/12.

Inget vinnarmail.

TÄVLA, TÄVLA, TÄVLA… LYCKA TILL,!

Fint va?! Tilda sa direkt…”min, miiiiin!”
IMG_5667.JPG

IMG_5668.JPG

Tags: No tags

6 Svar

Lämna en kommentar

CommentLuv badge