Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

#Tapas !

Lästid: 1 min

image

Så gott med lite homemade tapas! Igår kom Måns lillasyster över för lite mat och jag ville ju bjuda på nåt got som alltid. Igår var det också sista gång vi ses för hon ska till England och gör praktikjobb som konservator på ett museum utandför London. Nästa gång vi ses blir nog under Julen.
Jag hade först tänkt mig Spaghetti frutti di mare för jag har bläckfisk och räkor i frysen så jag köptr ett nät blåmusslor. Sedan kom jag på att tapas skulle vara gott och vi hade dadlar hemme. Vi har ALDRIG dadlar hemme men jag vet att jag köpte för att prova göra raw-food kaka.
image
Det blev… Calamares med aioli, sauterade championer i rödvinvinäger, heta räkor, baconlindade dadlar och ångkokta blåmusslor med thai-smaker.
image
Å så vitt vin till… Vi korkade upp Edward Bloms vin som passade mycket bra till. Lättdrucken, lagom krispig och mycket fruktig med en aning sötma. Gott till mat eller bara ta ett glas 😉
Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge