Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

 • Reklamsamarbete
 • Sponsrade inlägg
 • Ambassadörskap
 • Show up/meet up
 • Receptskapande
 • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
 • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Tänk om vi hade ett garage…

Lästid: 2 min

Inlägget förekommer reklam och annonslänk i samarbete med Bygghemma.se

Nu tänker du vadå GARAGE?

Vi bor ju i en bostadsrättslägenhet men tankar om att bo i hus finns. Jag är uppvuxen i hus och radhus och Måns i en villa. Vi tänker att det är så jobbigt med att bo i hus med allt som måste fixas och underhållas. Men ett hus med en väl organiserad garage skulle sitta fint! Varför?

För det första så äger vi mycket prylar och vi skulle kunna fylla ett helt garage med. För det andra så skulle jag kunna ha mitt lilla kontor i garaget om det är varmt och i anslutning till huset. För det tredje skulle vi kunna ha en pysselverkstad i garaget. Så ett jäkligt stort garage skulle vi behöva då haha!

Jag är nyfiken på hur många inte fyller sitt garage med allt utom att ställa bilen där?

Mina föräldrar har faktisk en välorganiserad garage för pappa är mycket av en handyman som kan mecka med bilar och fixar allt i och kring huset.

Och Måns föräldrars garage… oh my God! Kaos, sa Måns. Garaget används som ett stort förråd som bara väller ut golfbag, grillar och verktyg som sällan ser dagsljus. Måns mamma vill gärna rensa ut garaget och får ordning på allting där. Jag tror att den bästa gåvan till de skulle vara att få dit ett gäng “Arga Snickare” och röja runt där. Fast nu kan de passa på att fixa i och med de bygger om uterummet som är i anslutning till garaget. Känns som detta blir ett projekt på sommaren. Alla får nog hjälpas åt.

Tänk om vi hade ett hus med garage men det är svårt här i Göteborg och måste bo utanför stan, då måste vi ändra vårt livstil. Vilket dilemma.

/Inlägget innehåller reklam i samarbete med Bygghemma

3 kommentarer om “Tänk om vi hade ett garage…

 1. Hehe vi har ett dubbelgarage på 50 kvm och vi får inte in våra bilar där! Alldeles för mkt saker! Men vi har lyckats ställa in vår båt nu i alla fall den är 6 m lång 😉 Vi fik röja undan en del då kan man säga.

 2. Mina föräldrar har ett garage på ca 80kvm. Nu ryms det en bil, min båt, en soffgrupp med bord där vi sitter och fikar, ett stort kylskåp med öl. En sort på varje hyllplan. Och nästan ett halvt bohag från brorsans utlandsflytt…

  1. Haha det är större än vårt lägenhet ? Extra kyl vore nice! Eller vinkyl för min del och varför inte en hemmabar haha!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge