Tänk om vi hade ett garage…

Lästid: 2 min

Inlägget förekommer reklam och annonslänk i samarbete med Bygghemma.se

Nu tänker du vadå GARAGE?

Vi bor ju i en bostadsrättslägenhet men tankar om att bo i hus finns. Jag är uppvuxen i hus och radhus och Måns i en villa. Vi tänker att det är så jobbigt med att bo i hus med allt som måste fixas och underhållas. Men ett hus med en väl organiserad garage skulle sitta fint! Varför?

För det första så äger vi mycket prylar och vi skulle kunna fylla ett helt garage med. För det andra så skulle jag kunna ha mitt lilla kontor i garaget om det är varmt och i anslutning till huset. För det tredje skulle vi kunna ha en pysselverkstad i garaget. Så ett jäkligt stort garage skulle vi behöva då haha!

Jag är nyfiken på hur många inte fyller sitt garage med allt utom att ställa bilen där?

Mina föräldrar har faktisk en välorganiserad garage för pappa är mycket av en handyman som kan mecka med bilar och fixar allt i och kring huset.

Och Måns föräldrars garage… oh my God! Kaos, sa Måns. Garaget används som ett stort förråd som bara väller ut golfbag, grillar och verktyg som sällan ser dagsljus. Måns mamma vill gärna rensa ut garaget och får ordning på allting där. Jag tror att den bästa gåvan till de skulle vara att få dit ett gäng “Arga Snickare” och röja runt där. Fast nu kan de passa på att fixa i och med de bygger om uterummet som är i anslutning till garaget. Känns som detta blir ett projekt på sommaren. Alla får nog hjälpas åt.

Tänk om vi hade ett hus med garage men det är svårt här i Göteborg och måste bo utanför stan, då måste vi ändra vårt livstil. Vilket dilemma.

/Inlägget innehåller reklam i samarbete med Bygghemma

Tags: No tags

3 Svar

Lämna en kommentar

CommentLuv badge