Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Tack Resurs Bank för Spärrat Bankkort

Lästid: 1 min

Yes, tackar Resurs Bank som har koll på mina inköp. Det har hänt förr att någon köpte en flygbiljett med Air France i Frankrike och en ny domän å allt de behövde för att kunna beställa saker utan att det går att spåra. Då var det nåt på 8000kr. 

Idag fick jag ett missat samtal 16:48 från Resurs Bank. Det roliga att de ringer mig precis innan kl.17, innan de stänger alltså. På hemsidan så står det att de har öppet till kl.18 men när man ringer de så säger den automatiska telefonsvararen kl.17. Hur som helst så får jag inte tag på de idag i alla fall. Jag har försökt ringa och kom fram men det stod och ringde å ringde å jag lät det gå till 17:08. 

Kunde se att de har spärrat i Mina Sidor. Ibland trycker Tilda på allting i App Store men det går inte att slutför köp om man inte ange ett lösenord som jag har. 

Jag vet i alla fall vad jag har köpt och inte. 

  

  

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge