Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Tack, ni är guldvärda!

Lästid: 1 min

Tack allihopa för alla gratulationer på bloggen, Facebook och Instagram. Det är så kul att många har lämnat kommentarer. Jag känner mig älskad och uppskattar verkligen 😊 

Alla vi i familj mår bra trots tidig hemgång efter 14 tim på Östra sjukhuset. Barnläkaren har undersökt “Baby Prim” och allting såg bra ut men imorgon blir det återbesök. Måns tar sina 10 dagar och är hemma med Tilda så imorgon ska han få ta med henne till förskolan. 

Tyst i bloggen idag av naturliga skäl men inte på Instagram (@Thaimorsan) där ni kan se lite mer bilder och filmer. 

Tack än en gång för alla grattis! ❤️

 

“Baby Prim” är verkligen lik Tilda!  

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge