Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Syskonkärlek

Lästid: 1 min

(Innehåller produktlänkar i samarbete med Jollyroom)

De två asså. Imorse var de på varandra. Tilda (3 år, 8 mån) ropade “mamma! Kan du ta DET LILLA BARNET!”. Det var första gången jag hörde Tilda säga. Prim vill vara med. Ibland vill hon lite mer och försöker krypa för kung och fosterland på sängen eller soffan för att komma fram. 


Förra veckan flydde Tilda in till sitt rum för Prim körde verkligen med sin gåstol efter Tilda. Prim kommer inte förbi tröskel så hon kom inte in i Tildas sovrum. Då körde hon dit, ställde sig utanför och försökte verkligen kika in efter Tilda. Tilda ropade besvärad och halv gråtande “JAG VILL VARA SJÄLV! Penny kör på min fot! Jag måste ha plåster!”. Visst är de härliga haha!

När Tilda fick en Alice & Fox sänghimmel från Jollyroom så köpte jag små ljusslinga från Rusta men vi har inte hängt upp den än. De kunde samsa en stund och hjälpte till med ljusen.

Undrar om de kommer vara bästisar när de blir stor…


/Innehåller produktlänkar i samarbete med Jollyroom

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge