Syntest på Smarteyes

Lästid: 2 min

Vill först bara säga…att jag är en klant-arsel haha! Jag la ju upp bilden på bokningen p en syntest som jag skulle till idag. PåSmällen Emma skulle ha efter mig. OCH det var först mitt fel att vi hamnade på fel butik. MEN personalen knappade in mig och allting var frid å fröjd, förutom för Emma som hade bokat in sig på en annan Smarteyes butik så hon fick knata dit senare. Jag fick däremot sätta mit och gör en för-syntest och tittade in på en bild plkkkkå ett litet hus. Sedan skulle jag vänta på att optikern ropa upp mig. Jag väntade och väntade… Å så ropade optikern upp ett namn som inte var mitt. Det gjorde han ett antal gånger å sedan sa jag att jag väntade på en undersökning. Han kollade upp mig och han hittade ingen bokning på mig hos dem. Nej, jag fanns på den andra butiken, som Emma skulle till. Skumt. I alla fall, först var det mitt fel att vi gick dit. Sedan var det expediten som hjälpte som gjorde fel. Ett missförståd uppstod. Hon bokade en tid för imorgon. Ok.

Jag fick gå vidare till den andra butiken 10 min bort. Ja, så många Smarteyes butiker vi har häri stan, bra va! Där hittade jag Emma som provade ut några glasögon. Då kom jag och expediten däröverens och han kunde klämma mig in där precis inna de stängde och under tiden så provade jag ut några glasögon. Hittade inte riktig nåt som passade mig. Tror jag behöver fler valmöjligheter och det får jag gå till dej stora butiken som jag var innan och prova ut igen. Sköt att få det gjort.

Resultat? Stimatiskt fel som optikern kallade det…alltså brytnings fel. Precis på gränsen till glasögon men jag kan ha och inte ha glasögon om jag vill. Han rekommenderade att jag skulle ändå ha glasögon så ofta jag kan när jag kollar på tv eller kör bil. Ok, nu kör jag inte bil för jag har inget körkort men ja. Jag tyckte att allting såg suddig ut i slutet och jag var varken närsyn eller långsyn. Jag trodde att jag var långsyn.

Allting löste sig tillslut. Jag tycker i alla fall nu när jag ser på när Måns sprlar FIFA fotbollspel på tv så är det lite suddigt för mins ögon. Vet int eom det beror på de 2 glas vin jag hade druckit …. Höhö.

Vet inte riktig vad jag passar i men den här tyckte Smarteyes killen att jag skulle ha…

Fina Emma hittade sin favorit, hon hade också brytningsfel…
IMG_5360.JPG

IMG_5361.JPG

Tags: No tags

Lämna en kommentar

CommentLuv badge