Ikväll gick jag på Zumba…själv. Inga problem… förr innan jag fick barn gick jag oftast och dansade själv…dans ja. Man blir faktisk riktig svettig av dansträning, om man bara kör på och tar ut svängarna lite mer.

Idag var det ju första gången på länge jag kör Zumba på Nordic Wellness. Kan säga att Zumba på NW är 100 gånger bättre än Zumba på Hagabadet när vi hade privat klass på möhippan. Det var ok på Hagabadet men instruktören vi hade gillade att se sig själv i spegel lite för mycket. Mycket tuffare på NW och hon vi hade idag var grym plus att det var många gamla låtar jag gillar och nya som jag aldrig hört. Jag älskar Zumba musik.


Jag får gå kurs i hur man gör sig smalare på bild å sluta med “zoolander” pose i fejset… Dagen zumba-outfit. Imorn blir det bodypump rond 3, precis lagom till träningsvärken har lagt sig eller försvann efter zumba nu när jag tänker på det.