Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Svettigt Zumba På Nordic Wellness

Lästid: 1 min

Ikväll gick jag på Zumba…själv. Inga problem… förr innan jag fick barn gick jag oftast och dansade själv…dans ja. Man blir faktisk riktig svettig av dansträning, om man bara kör på och tar ut svängarna lite mer.

Idag var det ju första gången på länge jag kör Zumba på Nordic Wellness. Kan säga att Zumba på NW är 100 gånger bättre än Zumba på Hagabadet när vi hade privat klass på möhippan. Det var ok på Hagabadet men instruktören vi hade gillade att se sig själv i spegel lite för mycket. Mycket tuffare på NW och hon vi hade idag var grym plus att det var många gamla låtar jag gillar och nya som jag aldrig hört. Jag älskar Zumba musik.


Jag får gå kurs i hur man gör sig smalare på bild å sluta med “zoolander” pose i fejset… Dagen zumba-outfit. Imorn blir det bodypump rond 3, precis lagom till träningsvärken har lagt sig eller försvann efter zumba nu när jag tänker på det.

Print Friendly, PDF & Email

En kommentar om “Svettigt Zumba På Nordic Wellness

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge