Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Svårt att komma till ro

Lästid: 1 min

Stackars lilla Prim som var jättetrött men vägrade somna! 

Hon klättrade över mig, Tilda och skulle verkligen upp på sänggaveln. Hon blev så arg på brösten när det inte kom någon mjölk och när hon höll på att somna så väckte hon sig själv. Ikväll blev hon snuvig och jag försökte lägga henne i högläge för hon hostade varje gång hon inte kunde andas. Sedan blev hon så arg på allting. Det är jobbigare nu att amma Prim. Hon söker sig till brösten oftare och de blir ju mjuka då de hinner inte producera mer mjölk. Nu är hon förkyld och tand nummer två är uppe. 

Prim ställde sig upp så ofta hon kan och ikväll vågade hon stå utan att hålla sig eller bara med en hand! Mycket nu och jobbigt med en förkylning plus tänder.

Prim skrek och skrek och var jätteledsen av trötthet. Måns och Tilda sov genom skriket. Ingenting hjälpte så gick jag ut med Prim till köket. Hon fick drick lite vatten ur vattenflaskan med sugrör och på mindre än 5 minuter somnade hon till ljudet av diskmaskinen medan jag höll henne mot min bröstkorg och hon lyssnade på mina hjärtslag. 

Och nu är jag vaken… 01:40. 

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge