Stackars lilla Prim som var jättetrött men vägrade somna! 

Hon klättrade över mig, Tilda och skulle verkligen upp på sänggaveln. Hon blev så arg på brösten när det inte kom någon mjölk och när hon höll på att somna så väckte hon sig själv. Ikväll blev hon snuvig och jag försökte lägga henne i högläge för hon hostade varje gång hon inte kunde andas. Sedan blev hon så arg på allting. Det är jobbigare nu att amma Prim. Hon söker sig till brösten oftare och de blir ju mjuka då de hinner inte producera mer mjölk. Nu är hon förkyld och tand nummer två är uppe. 

Prim ställde sig upp så ofta hon kan och ikväll vågade hon stå utan att hålla sig eller bara med en hand! Mycket nu och jobbigt med en förkylning plus tänder.


Prim skrek och skrek och var jätteledsen av trötthet. Måns och Tilda sov genom skriket. Ingenting hjälpte så gick jag ut med Prim till köket. Hon fick drick lite vatten ur vattenflaskan med sugrör och på mindre än 5 minuter somnade hon till ljudet av diskmaskinen medan jag höll henne mot min bröstkorg och hon lyssnade på mina hjärtslag. 

Och nu är jag vaken… 01:40.