I onsdag hade vi mammaträff hos oss och det kom upp en fråga angående lekmattan genom Emma – Påsmällen. Så jag skriver lite här också.

Det är en tunn 2-sidig skummatta, 180 x 200 cm. Den ena sidan är ABC med bilder (inga ÅÄÖ) och vänder man på den så är det siffror och gångbanor. Jättebra tycker jag! Jag shoppar en hel del på Ebay men mattan köpte jag på DHgate.com. Där är det många grossiståterförsäljare, så köper man många blir det mängd rabatt och vissa är villig att sälja bara en om man vill det, då kostar det lite mer. Tror att jag gav 250kr för mattan inkl. frakt och det tog ca. 1 månad att få hit den från Kina. Vi har den i tv-rummet och använder den flitig å eftersom vi har skippat köpa ett skötbord så har mattan fungerat jättebra att byta blöjor på. Särskilt nu när varje blöjbyten är en utmaning för Tilda vill inte alltid ligga på rygg å vill rymma med rumpan bar… 🙂 Lätt att hålla rent!

Är någon intresserad av att köpa mattan så kan ni kontakta mig så hjälper jag gärna till.

20131222-090639.jpg
(Bild lånad av Påsmällen)

20131222-092413.jpg

20131222-092419.jpg