Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Svar på fråga – Tildas lekmatta

Lästid: 1 min

I onsdag hade vi mammaträff hos oss och det kom upp en fråga angående lekmattan genom Emma – Påsmällen. Så jag skriver lite här också.

Det är en tunn 2-sidig skummatta, 180 x 200 cm. Den ena sidan är ABC med bilder (inga ÅÄÖ) och vänder man på den så är det siffror och gångbanor. Jättebra tycker jag! Jag shoppar en hel del på Ebay men mattan köpte jag på DHgate.com. Där är det många grossiståterförsäljare, så köper man många blir det mängd rabatt och vissa är villig att sälja bara en om man vill det, då kostar det lite mer. Tror att jag gav 250kr för mattan inkl. frakt och det tog ca. 1 månad att få hit den från Kina. Vi har den i tv-rummet och använder den flitig å eftersom vi har skippat köpa ett skötbord så har mattan fungerat jättebra att byta blöjor på. Särskilt nu när varje blöjbyten är en utmaning för Tilda vill inte alltid ligga på rygg å vill rymma med rumpan bar… 🙂 Lätt att hålla rent!

Är någon intresserad av att köpa mattan så kan ni kontakta mig så hjälper jag gärna till.

20131222-090639.jpg
(Bild lånad av Påsmällen)

20131222-092413.jpg

20131222-092419.jpg

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge