Det blev en tur i skogen! Eller ja vi hittade till en skog. Det är svårt att veta var vi skulle åka till och Måns ville köra ut med bilen och Hisingsparken var ”för nära”. 


Vi åkte ut mot Landvetter och kom till den ena och den andra husområden runt olika sjöar och vi bara vände. Jag blev så jäkla illamående av bilturen för jag kollade på Google Maps samtidig och skulle hålla koll på vägen och allting passerade så snabbt. Vi åkte sedan mot Kinna och kom till Hyssna. Vi kollade efter en liten väg som vi kunde svänga in och hittade ja till en skog. 

Det var typ ett TROLLSKOG, kanske inte till en början men när vi gick längre och längre in var det lite mystiskt och mörkt i vissa skogspartier och vad gjorde Tilda… som ropade ”mamma! Där bor häxor!”. Det fick mig att tänka på Blair Witch… 


Några bilder från skogen… ingenaning vad de är för svampar och jag hittade inte i Svampguiden sp förmodligen giftiga men de stod så fina 🙂Kantareller vet jag i alla fall hur de ser ut och trattisar! 


Efter en tur i skogen så åkte vi till Ikea. Vi skulle ha en balbalja för 59kr men kom hem så klart med mycket mer. Tilda ville gärna bli lämnad in på Ikeas lekhörna och det var första gången vi lämnade in henne. Vi har lämnat in Tilda på Ica Maxi i Halmstad en gång under sommaren. Skönt att veta att hon inte blir blir ledsen och kan leka med andra utan att vi är där. 


Vi kom hem typ innan kl.20 ocv satte barnen i badet direkt medan vi vuxna lagade kvällsmat, friterade kycklingvingar och prosciutto och vin innan maten ??