Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Svamp, blåbär & Danska fallen

Lästid: 1 min

Vilken svampflopp idag! Vi åkte till vår ställe som har växt igen mer och mer. Sedan var det nästa inga svampar!!! Det var ju så mycket nyheter om att det skulle finnas svamp redan nu men buu! Vi åkte till gränsenträcket mellan Halmstad och Ljungby. 

Svampgänget var och kollade läget en timme innan vi anlände. 


Det blev blåbärplockning istället! Detta räckte till en paj för 8 pers.

Sedan på vägen hem stannade vi vid Danska fallen i Simlångsdalen. Tilda ville se vattenfall.

Först tänkte vi ta båda barnen i en vagnen men vägen dit var ganska grusig så Tilda fick gå och Prim fick åka bärselen. Det var en kilometer att gå från parkeringen till vattenfallen. 


Det var en del turister från Danmark och Tyskland. Några var där och fotograferade rätt så seriös också 🙂

Sedan tyckte Tilda att hon kunde åka bärselen också… 


Nu avslutar vi kvällen med blåbärspaj 🙂 

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge