Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Svällande batteri & Tobbe Trollkarl i Flunsåsparken 

Lästid: 2 min

Igår var Tilda på förskolan och hon ville köra med sin balanscykel dit. Hon är duktig med den nu. Det är lite försent bara då den har blivit för liten men det för inget enl Tilda. 

Det var rätt lugnt på förskolan igår eftersom många barn är på semester. Tilda var som vanlig blyg och jag fick hänga med in en stund. Hon fick vara på en annan avdelning där hon kommer få vara i höst så förskolan passade på att testa med uppdelningen. Prim var såklart med Hon älskar förskolan och hon var överallt på skolgården och blev jättearg när vi skulle gå därifrån. 

Efter lämningen var jag inne i stan en sväng för att lämna in min trasiga iPhone för reparation. Enl. Tre butiken tror de att jag kommer få en ny eftersom det var svällande batteri och glasskärmen hade åkt upp så det blev en glipa! Det var nytt för hon i butiken som hade inte sett det innan. Med andra mobil modeller så kan man ju faktiskt öppna och ta ut batteriet och byta ut men det kan jag inte göra själv med Iphone. Garantin har gått ut så det här går på försäkringen. Jag fick en lånetelefon och då skulle olika installationer göras och det gjorde att jag missade några viktiga SMS från förskolan. 

Jag skulle hämta Tilda klockan 13.30 men förskolan hade gått till Flunsåsparken klockan 13 för att kolla på Tobbe Trollkarl som kom på besök. Jag var nog inte den enda förälder som kom till en tom förskola för att hämta haha! 
Så jag pallade mig till Flunsåsparken och kollar in Tobbe Trollkarlen jag också. Tilda var längst fram vid scenen tillsammans med sin gruppen. Här tyckte Prim det var skoj också och ville inte heller gå härifrån och gick runt överallt. När det var slut då blev det en rusning alla barn vill du ha autograf och bild med Tobbe. Jag fick flytta på Prim fort för att inte bli nedtrampat. 

Jag hade inte med mig min kamera så jag fick testa den här lånetelefonen. Så jag är tillbaka med en Android telefon hehe och får lära mig hitta i den innan jag får min nya. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge