Igår var Tilda på förskolan och hon ville köra med sin balanscykel dit. Hon är duktig med den nu. Det är lite försent bara då den har blivit för liten men det för inget enl Tilda. 

Det var rätt lugnt på förskolan igår eftersom många barn är på semester. Tilda var som vanlig blyg och jag fick hänga med in en stund. Hon fick vara på en annan avdelning där hon kommer få vara i höst så förskolan passade på att testa med uppdelningen. Prim var såklart med Hon älskar förskolan och hon var överallt på skolgården och blev jättearg när vi skulle gå därifrån. 

Efter lämningen var jag inne i stan en sväng för att lämna in min trasiga iPhone för reparation. Enl. Tre butiken tror de att jag kommer få en ny eftersom det var svällande batteri och glasskärmen hade åkt upp så det blev en glipa! Det var nytt för hon i butiken som hade inte sett det innan. Med andra mobil modeller så kan man ju faktiskt öppna och ta ut batteriet och byta ut men det kan jag inte göra själv med Iphone. Garantin har gått ut så det här går på försäkringen. Jag fick en lånetelefon och då skulle olika installationer göras och det gjorde att jag missade några viktiga SMS från förskolan. 

Jag skulle hämta Tilda klockan 13.30 men förskolan hade gått till Flunsåsparken klockan 13 för att kolla på Tobbe Trollkarl som kom på besök. Jag var nog inte den enda förälder som kom till en tom förskola för att hämta haha! 
Så jag pallade mig till Flunsåsparken och kollar in Tobbe Trollkarlen jag också. Tilda var längst fram vid scenen tillsammans med sin gruppen. Här tyckte Prim det var skoj också och ville inte heller gå härifrån och gick runt överallt. När det var slut då blev det en rusning alla barn vill du ha autograf och bild med Tobbe. Jag fick flytta på Prim fort för att inte bli nedtrampat. 

Jag hade inte med mig min kamera så jag fick testa den här lånetelefonen. Så jag är tillbaka med en Android telefon hehe och får lära mig hitta i den innan jag får min nya.