Sushi Umai med Nikka whisky

Lästid: 1 min

Runt 19 tiden trampade vi in hos Måns föräldrar i Halmstad och överraskade farfar som satt och sov framför tvn hehe. Tilda är mindre hostig och snorig idag och hon har frågat efter “leka farmor” hela veckan. Farfar blev överlycklig och jätteglad för han visste inte alls att vi skulle komma. Farmor satt i bilen på vägen tillbaka från Mora med höggravida “Bettan” och Dr.Jonas. Vi skulle väl ses innan kusin nr2 kommer. Bettan är beräknad till 17 april. Snart så! Alla tror det blir en pojke. Jag tror att det är en flicka, som med Tilda 🙂

Så middag blev det sushi takeaway för mig och Burger King för Måns. Sushi Umai är Halmstads bästa sushi men jag tycker att det var ok…helt ok och inget mer. Jag fick också smaka på ett japansk whisky som fanns hemma här, en Nikka All Malt. Den fick bra betyg nånstans enl. farfar som han hade läst om. Den smakade finfin och doftade karamell.  Jag är ingen whiskyexpert men whisky kan jag dricka ibland. Gärna whisky med ginger ale eller bourbon med cola!

  

#blogg100-48

Tags: No tags

Lämna en kommentar

CommentLuv badge