Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Sushi Umai med Nikka whisky

Lästid: 1 min

Runt 19 tiden trampade vi in hos Måns föräldrar i Halmstad och överraskade farfar som satt och sov framför tvn hehe. Tilda är mindre hostig och snorig idag och hon har frågat efter “leka farmor” hela veckan. Farfar blev överlycklig och jätteglad för han visste inte alls att vi skulle komma. Farmor satt i bilen på vägen tillbaka från Mora med höggravida “Bettan” och Dr.Jonas. Vi skulle väl ses innan kusin nr2 kommer. Bettan är beräknad till 17 april. Snart så! Alla tror det blir en pojke. Jag tror att det är en flicka, som med Tilda 🙂

Så middag blev det sushi takeaway för mig och Burger King för Måns. Sushi Umai är Halmstads bästa sushi men jag tycker att det var ok…helt ok och inget mer. Jag fick också smaka på ett japansk whisky som fanns hemma här, en Nikka All Malt. Den fick bra betyg nånstans enl. farfar som han hade läst om. Den smakade finfin och doftade karamell.  Jag är ingen whiskyexpert men whisky kan jag dricka ibland. Gärna whisky med ginger ale eller bourbon med cola!

  

#blogg100-48

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge