Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Sushi med Tilda

Lästid: 1 min

Måns är med kollegorna och käkar å sen ska hem till en och kolla på matchen Sve-Dan. Ingen mat hemma och inte orkat med nåt efter yrsel till och från hela dagarna. Det blev värre när en 14 kg “bäbis” vill bli buren som en bäbis…  Sushi räddar! Extra farligt att ha ett sushihak över gården hehe! Inte den bästa men det är inte lätt att tillfredställa mig sa min man 😛

Tilda gottade i sig sushiriset och ville ha mer och sa “ummm mmmm jättegott” varje tugga. Kanske lite överdrivet men hon åt i alla fall. 

Hur många har barn som gillar sushi?

  

“sushi” – Oly pen epl7, makro + instagram filter 

Print Friendly, PDF & Email

2 kommentarer om “Sushi med Tilda

  1. Fint foto, och nu blev man ju verkligen sugen på sushi 🙂

    Tror inte mina barn fått smaka på sushi än, shame on me 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge