Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Sushi & Julfest med ingenjörer

Lästid: 1 min

Gårdagens julfest med Måns jobbavdelning var rätt kul. Det var självklart många kommentarer om min gravidmage och när det är dags att poppa. Festen började redan kl.17 på Restaurang Victoria och det var enklare julbuffé med gravad lax, köttbullar, julskinka etc. och ris a la Malta med saftsås som efterrätt. Många saker kunde jag inte äta som gravid men jag hade ätit sushi innan hehe. Det var även quiz i ingenjörs-anda och grabbhumor. Vi tackade för oss strax innan kl.23 när det började trilla in ungdomar och folk blev mer eller mindre kalas av sig. Som småbarnsförälder så satt jag och yäspade redan efter kl.21. Bekantade mig med nya ansikten och som har småbarn och bor nära oss så jag delade t o m ut mitt blogg-visitkort hehe. 

Vi tog en del bilder med min nya bloggkamera och Måns provade ta selfies med killarna men det är inga bilder jag kan visa så jag bjuder på den här bilden när jag var en sväng på stan och hade egentid med mig själv hehe. Visst kan det vara tråkigt att äta själv men jag satt och pratade med personalen då det var sushi på rullband och jag kunde säga till vilka bitar jag ville ha om det inte fanns på bandet. 

 
När vi kom hem så hade Tilda slocknat i sin säng och svärmorn fick vila framför tvn. Hon avrapporterade ett och annat kul om Tilda som hon har fått uppleva men det får komma i nästa inlägg 🙂 Tilda vaknade och ville så klart sova med mig i sin säng så farmor fick flytta tillbaka in till vårt sovrum och Måns fick sova med sin mamma hehe. 

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge