Gårdagens julfest med Måns jobbavdelning var rätt kul. Det var självklart många kommentarer om min gravidmage och när det är dags att poppa. Festen började redan kl.17 på Restaurang Victoria och det var enklare julbuffé med gravad lax, köttbullar, julskinka etc. och ris a la Malta med saftsås som efterrätt. Många saker kunde jag inte äta som gravid men jag hade ätit sushi innan hehe. Det var även quiz i ingenjörs-anda och grabbhumor. Vi tackade för oss strax innan kl.23 när det började trilla in ungdomar och folk blev mer eller mindre kalas av sig. Som småbarnsförälder så satt jag och yäspade redan efter kl.21. Bekantade mig med nya ansikten och som har småbarn och bor nära oss så jag delade t o m ut mitt blogg-visitkort hehe. 

Vi tog en del bilder med min nya bloggkamera och Måns provade ta selfies med killarna men det är inga bilder jag kan visa så jag bjuder på den här bilden när jag var en sväng på stan och hade egentid med mig själv hehe. Visst kan det vara tråkigt att äta själv men jag satt och pratade med personalen då det var sushi på rullband och jag kunde säga till vilka bitar jag ville ha om det inte fanns på bandet. 

 
När vi kom hem så hade Tilda slocknat i sin säng och svärmorn fick vila framför tvn. Hon avrapporterade ett och annat kul om Tilda som hon har fått uppleva men det får komma i nästa inlägg 🙂 Tilda vaknade och ville så klart sova med mig i sin säng så farmor fick flytta tillbaka in till vårt sovrum och Måns fick sova med sin mamma hehe.