Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Surprise födelsedagsfirande

Lästid: 1 min

Hemkommen från en härlig kväll med lite mat och fika i Mölndal med tre vänninor. 

Urgoda mini-kladdkakor med topping
Urgoda mini-kladdkakor med topping

Jag fick ett meddelande tidigare idag från J och vi hade inte sett på säkert över ett år. J undrade om jag ville komma på fika och överraska M som fyllde 35 år. Spontan som jag är så var det självklart. Inte ska M fira sin 35 årsdag ensam! Hon blev riktig överraskad när jag dök upp och jag hade med mig en goodiebag till M haha. Hon fick en del nya produkter att testa. Bloggare i ett nöt skal ? 

Jag hade även med en flaska alkoholfri bubbel som vi fick kämpa som attans att få upp korken. Plastkork, inte kul. Kan inte minnas att det har alltid varit plastkork på Richard Juhlins mousserande viner! A hade vakat riktig goda mini kladdkakor som jag tryckte i mig två stycken av. 

Det är skönt att ha vänner som inte kräver något av en och man kan ses när det passar. Dock kan det gå långt tid tills nästa gång. Alla är ju i olika stadiet i livet. Vi bor i samma stad och ändå ses vi så sällan…

Mamma på spontan fest och barnen då? Måns är ju Superfarsan så det var inga problem att lämna honom mitt i pannkaksstekningen kl.19 när han kom hem från jobbet och innebandyträningen. Prim hade annars varit gnällig och hade svårt att komma till ro men somnade tillslut på Måns kl.23. 

Print Friendly, PDF & Email

4 kommentarer om “Surprise födelsedagsfirande

  1. underbart, spontanfestligheter brukar bli bäst tycker jag

    1. Javisst, särskilt när man har barn om måste pussla ihop ett och annat innan man kan komma iväg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge