Hemkommen från en härlig kväll med lite mat och fika i Mölndal med tre vänninor. 

Urgoda mini-kladdkakor med topping

Urgoda mini-kladdkakor med topping

Jag fick ett meddelande tidigare idag från J och vi hade inte sett på säkert över ett år. J undrade om jag ville komma på fika och överraska M som fyllde 35 år. Spontan som jag är så var det självklart. Inte ska M fira sin 35 årsdag ensam! Hon blev riktig överraskad när jag dök upp och jag hade med mig en goodiebag till M haha. Hon fick en del nya produkter att testa. Bloggare i ett nöt skal ? 

Jag hade även med en flaska alkoholfri bubbel som vi fick kämpa som attans att få upp korken. Plastkork, inte kul. Kan inte minnas att det har alltid varit plastkork på Richard Juhlins mousserande viner! A hade vakat riktig goda mini kladdkakor som jag tryckte i mig två stycken av. 

Det är skönt att ha vänner som inte kräver något av en och man kan ses när det passar. Dock kan det gå långt tid tills nästa gång. Alla är ju i olika stadiet i livet. Vi bor i samma stad och ändå ses vi så sällan…

Mamma på spontan fest och barnen då? Måns är ju Superfarsan så det var inga problem att lämna honom mitt i pannkaksstekningen kl.19 när han kom hem från jobbet och innebandyträningen. Prim hade annars varit gnällig och hade svårt att komma till ro men somnade tillslut på Måns kl.23.