Surprise egg & playdate

Lästid: 2 min

Idag var Tilda inte alls ledsen på dagiset vid lämningen. När jag lämnade över henne i Hs famn så sade hon “mamma kommer sen, och vi ska köpa surprise ägg” !!!

Efter att jag hämtade Tilda på dagiset så var vi i affären och köpte lite gott. Det blev faktiskt “surprise egg”. Man kan tycka att Tilda är bortskämd men hon har pratat om det i en vecka och vi har sagt “när farmor och farfar kommer”, de kommer imorn. Ändå har hon försökt varje dag men jag vill ge henne saker när hon inte håller på med “vill ha-fasoner” och slänger sig på golvet. Hon fick också välja själv MEN mellan två olika. Så idag var det antingen 3-pack Kinder Egg och ett annat 3-pack chokladägg. Gissa vilken box hon valde? Inte Kinder egg fast hon kände igen den. Hon var väl nyfiken på de andra äggen. Och hon fick bara ett ägg som hon tuggade sig igenom sakta innan hon fick ut leksaken plus att hon sparade halva ägget. Visst att det står en varningstext att de rekommenderar från 3 år men vi kan bedömma att Tilda klarar av att hantera chokladen och leksaken utan att stoppa leksaken i munnen. Hon kunde öppna och fick upp chokladen själv. Leksaken kollade hon lite på, höll i den och sedan gav hon den till mig. Så kul var det. Det roligast var nog hon att fick öppna den, precis som hon har sett på Youtube.

Det blev också en spontan playdate idag hemma hos Emma och Lucas efter att vi var i affären. Lucas sken verkligen upp och log glatt när han såg Tilda. Barnen lekte bra ihop i säkert 5 tim(!) och inte så mycket bråk idag men om det var nåt så var det om att de skulle ha samma leksak, det vanliga.

  
Bilder: lånad av Emma.

Tags: No tags

6 Svar

Lämna en kommentar

CommentLuv badge