Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Surdegsbröd i gryta

Lästid: 1 min

Det är inte ofta jag äter bröd och Måns blir lite trött på mig när jag köper en limpa bröd och äter aldrig upp. Sedan köper vi sällan frukostbröd för Måns bakar själv. Köper jag hem bröd så får jag höra “köpte köpebröd???”.

Idag blev det surdegsbröd i gryta. Måns blir bättre och bättre på att baka. Det tog 2 dagar att sätta deg och jäsa. Fint va! 🙂

Tilda vill gärna visa brödet 🙂 

Och min Kockums gjutjärnsgryta var en av mina bästa köp på secondhand. Den kostade 80kr och var lite rostig men med lite olja och skrubb så blev den fin igen. Den använder vi flitig till långkokning på spisen, pulled pork i ugnen och nu till bröd.

Receptet från boken Bröd Bröd Bröd av Martin Johansson. 

Print Friendly, PDF & Email

En kommentar om “Surdegsbröd i gryta

  1. Herregud vad duktig han är då!Vilka skills!Syns på lördag snygging!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge