Jag var bland de 5000 utvalda att få testa Dr.Oetker Vitalis 7 korn Supermüsli via Smartson. Yippi! 20140521-003409-2049045.jpg Så förra veckan hämtade jag ut ett paket på Coop. Man fick välja något av de tre smakerna bär & frön, frukt & nötter eller nötter & frön. Jag ville hellre ha bär & frön men den var tydligen populär eftersom den var slut och jag tänkte att jag hade ändå förätit mig på frön så det var lika bra… det blev ett paket med frukt & nötter. Igår testade jag supermüslin med vaniljkvarg som jag gillar (och aldrig får ha den ifred när Vildingen är i närheten). Müslin mixen i sig var bra och hade lagom stora torkade fruktbitar å nötter. Tilda fick ta russinen och de var hårda så hon spottade ut de efter att hon hade sugit färdig. Paketet var trevligt att titta/läsa på men kanske lite litet för det innehöll endast 450g. Priser för ett paket var ca. 32kr. Det är vad 1 kg kan kosta hos konkurenterna. Om det inte var för priset så kan jag tänka mig köpa det. I dagsläge är det bara havrekli, banan, pumpafrö och tranbär som jag brukar ha till min vaniljkvarg.