Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Supermüsli m vaniljkvarg

Lästid: 1 min

Jag var bland de 5000 utvalda att få testa Dr.Oetker Vitalis 7 korn Supermüsli via Smartson. Yippi! 20140521-003409-2049045.jpg Så förra veckan hämtade jag ut ett paket på Coop. Man fick välja något av de tre smakerna bär & frön, frukt & nötter eller nötter & frön. Jag ville hellre ha bär & frön men den var tydligen populär eftersom den var slut och jag tänkte att jag hade ändå förätit mig på frön så det var lika bra… det blev ett paket med frukt & nötter. Igår testade jag supermüslin med vaniljkvarg som jag gillar (och aldrig får ha den ifred när Vildingen är i närheten). Müslin mixen i sig var bra och hade lagom stora torkade fruktbitar å nötter. Tilda fick ta russinen och de var hårda så hon spottade ut de efter att hon hade sugit färdig. Paketet var trevligt att titta/läsa på men kanske lite litet för det innehöll endast 450g. Priser för ett paket var ca. 32kr. Det är vad 1 kg kan kosta hos konkurenterna. Om det inte var för priset så kan jag tänka mig köpa det. I dagsläge är det bara havrekli, banan, pumpafrö och tranbär som jag brukar ha till min vaniljkvarg.

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge