Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Supergoda grönkålschips

Lästid: 1 min

Det som jag gillar vid juletider är GRÖNKÅL!

Jag älskar grönkål. Jag såg grönkål på lösvikt på Coop och fylle en fruktpåse med grönkål så den vägde nästan 1 kg och kostade 35 kr. Sedan funderade jag på hur jag skulle äta dem. Grönkålssoppa, wokade grönkål eller grönkålschips?

Idag blev det 2 plåtar av grönkålschips och gissa att jag brände den första plåten haha. Jag gjorde den ju också efter mitt recept men jag hade ugnen på fel och checkade inte av den. Man måste vara lite på sin vakt här. Så att köra 200 grader i exakt 10 min i mitten av ugnen med “snabbfunktion” resulterade till att jag brände den del av mina grönkålschips och de blev bruna men jag åt de ändå. Sedan ändrade jag ugnen till 150 grader och körde på den med två streck (dvs värmen både uppe och nere) och i 15 min i nedersta av ugnen så de blev mycket bättre.

RECEPT—> Grönkålschips

Receptet är typ samma överallt men kör du med varmluft så går det ju också fortare. Du vet hur din ugn funkar bäst och har du inte bråttom så kör 150 grader och ca 15 min.

Idag ska det bli 2 plåtar till och 1 kg grönkål blir det ca 5-6 plåtar grönkålschips.

Print Friendly, PDF & Email

3 kommentarer om “Supergoda grönkålschips

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge