Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Studio Avenyn invigning imorn, kom du med!

Lästid: 1 min

IMG_5350.JPG

Hallå Göteborg!
Jag vill bara påminna er att imorgon har Studio Aveny på Engelbrektgatan 35 salonginvigning! Har ni möjlighet att komma förbi för lite bubbel å annat skoj så komsi kom! De 30 första får dessutom goodie bag!

Jag är i alla fall där på lite massage innan. Det ska bli mitt första besök för riktig kroppsmassage i en salong! Jag har ALDRIG blivit masserat av ett proffs och inte heller provat thaimassage!!!

Måns ger iaf bra fotmassage hehe 🙂
Vi ses imorn om DU kommer!

Mer info finns i tidigare inlägg här!

IMG_7718

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge