Här tänkte jag visa lite mer vad vi gjorde på Studio Aveny då jag var på invigningen i fredags! Jättekul att Pa smallen-Emma bjöd med mig och Tappakilon-Petra!

Studio Aveny på Engelbrektsgatan 35, Göteborg

image

 

Massage: Jag fick komma redan kl.15 på massage och jag hade inga som helst förväntningar. Väl där så tog massören-Linda emot mig och vi gick till behandlingsrummet. Det var mörkt med tända levande ljus, jättemysigt! Jag hade faktiskt ALDRIG varit på massage eller thaimassage och bli masserad av okända. Jag slängde upp mig på britsen i bara bh och hot-pants… eller snarare granny-pants för jag ville inte ligga med ansiktet neråt i string höhö. Jag har ju handduk över rumpan och över benen. Linda körde en klassisk helkroppsmassage på mig och eftersom jag hade sagt att jag hade aldrig varit på massage så var hon ganska lätt på händerna. Linda masserade mina axlar, nacke, rygg, fram- och baksidan av mina ben och fötter. Det hela tog 50 min. Rätt skönt och jag somnade nästan när jag låg med ansiktet neråt. När jag fick vända på mig och hon skulle massera benen så blev jag pratglad haha. Nästa massagebesök får massörer gärna knåda mig som en deg! 🙂

Nu kommer det bildbomb. Inga bilder på alla människor som var där då alla vill inte synas i bloggar. Så jag skippade att ta bilder på folk om ni undrar.

image

När vi var klara så hade Petra kommit och satt i frisörstolen och blev ompysslad av frisören-Emma som skulle göra en håruppsättning på Petra. Så jag bara väntade men ville hjälpa till då tjejerna sprang överallt och fixade inför invigningen. Folk var verkligen i tid och när det var dags så trillade det in hur mycket folk som helst och de flesta minglade.

Salongen var ljus och fräsch med mycket mysstämning! Och kolla in Petras håruppsättning!

 

image

Det var tipspromenad så det var lite kul med aktiviteter som alla kunde både kika in i olika behandlingsrum och svara på frågor eller prata med behandlingsexperterns. Det var 3 priser och en av vinnarna blev Petra som vann det första priset som var 1000kr i presentkort på salongen!

image

 

 Emma kom direkt efter ”julbord” på Moon Thai Kitchen som låg 3 min bort. Hon han få håret fixat på 10 min! Frisör-Emma använde plattång och lockade Emmas hår med. Jag måste lära mig hur man gör fina lockar för jag har tänkt önska mig en locktång i julklapp, en stor som gör stora lockar! image(Bild: På smällen-Emma)

Salongen ligger på Engelbrektsgatan 35. På salongen kan man göra hår, hud (ansiktsbehandling), naglar, massage, spraytanning, make-up tatueringar, fransar & bryn, vaxning och IPL! Ni hittar alla behandlingar HÄR!

image

(En del bilder har jag lånat från Petra och Emmas kollage)

Tack Veronica och tjejerna på Studio Aveny för en toppen kväll och att vi fick komma!

PS. Innan vi gick hem fick vi också med oss varsin goodiebag hem + en extra till någon av er Gbg- läsare! Jag lägger upp ett inlägg om den under dagen!