Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Studio Aveny – Goodies!

Lästid: 1 min

Yes, de 30 första som kom på kundkvällen/invigningen fick med sig varsin påsar av goodies från Studio Aveny. Det var lite smått och gott, bland annat Studio Avenys egna julkalender med erbjudanden och tips 🙂

image

Bild: På smällen!

 

Innehåll:

– Prover på Shampoo, Balsam, stylingkräm och hårserum från serien Living Proof som Jennifer Aniston är ansiktet utåt för

– Proteinmask för håret och ett serum för frissigt hår från Original Mineral

– Ett litet prov på en kräm

– En putsduk för tänderna från Brilliant Smile

+ lite erbjudanden

Smällen-Emma, Tappakilon-Petra och jag fick en extra goodiebag att ge er läsare! Så jag har en att lotta ut! Tyvärr så är erbjudanden bara för läsare i Göteborg (eftersom salongen ligger här).

Kommentera bara det här inlägget om ni skulle vilja ha goodiebagen.

Är det fler som kommenterar så lottar jag ut den 🙂

Lycka till!

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge