Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Strandväder i Mora

Lästid: 1 min

Det är hela 25 grader idag i Mora! Vi tog en fika på Kaffestugan i stan. Jag åt en räkmacka. Tilda hittade kompisar som vanligt. Hon gick till olika bord och ena gången stod hon och bara stirrade ut ett par, andra gången spang hon efter en pojke å sedan bänkade hon sig på marken med “bröderna” och lekte. Pojkarna var äldre men båda tyckte det var kul att leka med Tilda. Å så blev det lite glass på Glassbåten som såg mer ut som en glassflotte. Vid 15-tiden blev det jättevarmt så vi drog till stranden. Javisst har de en strand i Mora med gångavstång från centrum.

image

image

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge