Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Strandhäng innan grillkväll

Lästid: 1 min

Två dagar av sol och minst 25 grader och så försvann solen en hel dag. Nu i eftermiddagar blev det lite bättre så vi är nu på stranden. Prim var kinkig och sömnig på vägen hit men sen när vi rullade in på sanden så var hon ivrig med att ta av sig sandalerna. Nu gillar hon sand och får inte nog av det. 


Snart drar vi hemåt då ikväll har vi ett gäng av Måns barndomsvänner som kommer och grilla med oss. 

Print Friendly, PDF & Email

2 kommentarer om “Strandhäng innan grillkväll

  1. Åhhh hihi grävt ned Tilda helt, hihi vad roligt!
    Svar: Åh tack, var ett par stressiga dagar då jag mer eller mindre var smått hysteriskt och tänkte att detta kommer aldrig att lösa sig, mohaha. Men vips så gjorde det ju det!Känns underbart detta att jag tillslut tog steget!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge