Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Strandhäng i Frösakull

Lästid: 1 min

Vaknade av värmen i morse och redan 23grader när klockan var 9. Så idag packade vi ihop för picknick och bad efter att barnen har ätit klart frukosten.

Idag åkte vi till Frösakull som ligger ca 2km från Tylösand (men det är kortare om man går längst med stranden). Nu kommer det en liten hemlis haha… kör du bil så åk in på Villavägen och kör till slutet, hittar nånstans att parkera och sedan följa stigen ut till stranden. Det är en bit att gå, upp och ner för sandkullarna.

Jepp…inte så nöjd att jag hade gått upp 5kg och väger nu 60kg. Det är rekord högt!

Dagens jag… blir inte chockad, en mammakropp utan att skämmas på stranden i min Panos bikini. Har ju klämt ut två ungar och ser ut såhär utan några träningar än att jaga runt barnen och unna mig ett glas vin eller öl till middag… dagligen under sommaren.

Bad Måns ta en bild när jag badade och det var inte många användbara eller smickrande bilder. Det var 24 grader i vattnet och jag badade faktisk och coachade barnen när de försökte lära sig simma en stund utan ärmpuffar innan vi skulle hem. Penny vågade själv doppa huvudet och dyka ner i vattnet i några sekunder åt gånger men hon tyckte det var kul.

Imorn ska det blir varmare, 29 grader! Måns ser redan ut som en kräfta och barnen är pepparkakor… men det blir säkert stranden igen.

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge