Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Stormiga dagar, jobb & workshop

Lästid: 2 min

Här i Göteborg har det varit riktig stormig dag igår och det verkar hålla i sig! Det  regnar och regnar men det är bara extra kul och bröt för barnen, att få hoppa i vattenpölar alla vattenpölar på vägen!

Kolla in när Tilda och Prim steppar i regnet haha!

Halmstad

Jo vi var i Halmstad över helgen och alla Måns tre syskon med familj kom. Alla fem kusinbarnen fick ha kusinhäng och du kan tänka dig ljudnivån… Vi har de barnen i åldrar 4-3-2-1-0 haha!

Vi köpte bröd på Feldt och det blev lite bakelser till eftermiddagsfika också… Var beredd på att det är DYRT där! En bakelse kostade 80 kr… men jag tycker att det är redan dyrt med 35-45kr på andra caféer med en brownie liksom.

För min del blev det ändå jobb och mycket chattkontakt med en vän som är nu min kund också (se förra inlägget om Shineth). De som brukar ta en vecka gjorde jag under en helg men jag ville leverera, och tycker också att det är kul att kunna påverka och pusha på någon till att bli bättre. Men jag har även lärt mig att jag måste värdera och prissätta min tid… vän och business är helt olika saker och jag själv skulle aldrig använda min vänkort utan att ge något tillbaka. För sånt är jag.

Söndag – workshop med bloggvänner

Söndag kom vi tillbaka till Göteborg och direkt till bloggworkshopen. Det var träff omgång nr.2 och gruppdynamiken var superbra! Alla pratade och fick säga sitt. Det behövs detta med att träffas än att bara chatta. Levande möten alltså…IRL. Vi träffas varannan vecka och detta gör Johanna och jag helt gratis.

Vi var 10 som deltog i söndagens workshop och vi diskuterade bl.a skillnaden på bloggare vs influencer. Jättekul att Johannas kick-ass vän Martina “High fat fitness”Johansson (i rosa hår) också kom. Hon är en entreprenör, författare och biohacker som lanserade sin nya bok Hormonbibel 2.0 på bokmässan under helgen och hon är en riktig inpiration! Jag kommer senare med ett inlägg om just vad vi gör på workshops och länkar till deltagarna som kan vara av intresse 🙂

Till dess… Så har jag ett nätverksträff ikväll och imorn på Charlmers. Det är mycket men ändå inte för min del. Svårt att säga för det känns som jag är överallt och måste försöka lägga fokusen på en sak MEN med två barn också så är det multiple tasking som gäller.

Så till något roligare… Ser du fram emot tävlingen som kommer upp snart? Då kan du tävla om smycken från Shineth i bloggen!

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge