Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

“Stora lekan”

Lästid: 1 min

Måns tyckte att han behövde rasta mig idag…om “man går i trappor så kanske kommer bebisen” öhm… visst det har jag hört och svärmor fick ju ta en runda med promenad och upp å ner för trappor hon också nör hon väntade N…eller var det M.

  
Vi åkte till Plikta i Slottskogen men vi missade kusin Ph som var där 45 min före oss. Måns och Tilda kallar Plikta för “Stora lekan”. 

  
Tilda var seg och tittade mest på andra barnen. Hon gillar inte riktig att trängas så hon blev ju stående oftast eller såvhar jag lärt henne väl att hon skulle vänta på sin tur. För väl. 

Vid läggdags så återberättade hon att hon var på “Stora Lekan” och “stora valen var läskig” och vågade inte åka rutschkanan där. Ändå tjatade hon när vi kom hem att hon skulle dit igen på en gång. 

Jag tog lite “egentid” i alla fall och hoppade av bussen vid Nordstan. Jag tog en runda på KappAhl och HM med glömde medlemskort till båda ställen så det blev bara klämma på allting. Kollade på amnings-bh/linne och Newbies babykläder. Mycket fina grejer och vill ha allting typ. Sedan orkade jag inte gå mer… men handlade ändå grejer till musselpannkaka som jag var sugen på och kokosvatten till förlossningen. Köpte flera gånger men drack upp 2 L på direkten oftast. Inget stopp på mig liksom. 

Nu får det sluta vara kallt, komsi kom VÅREN! 

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge