Måns tyckte att han behövde rasta mig idag…om ”man går i trappor så kanske kommer bebisen” öhm… visst det har jag hört och svärmor fick ju ta en runda med promenad och upp å ner för trappor hon också nör hon väntade N…eller var det M.

  
Vi åkte till Plikta i Slottskogen men vi missade kusin Ph som var där 45 min före oss. Måns och Tilda kallar Plikta för ”Stora lekan”. 

  
Tilda var seg och tittade mest på andra barnen. Hon gillar inte riktig att trängas så hon blev ju stående oftast eller såvhar jag lärt henne väl att hon skulle vänta på sin tur. För väl. 

Vid läggdags så återberättade hon att hon var på ”Stora Lekan” och ”stora valen var läskig” och vågade inte åka rutschkanan där. Ändå tjatade hon när vi kom hem att hon skulle dit igen på en gång. 

Jag tog lite ”egentid” i alla fall och hoppade av bussen vid Nordstan. Jag tog en runda på KappAhl och HM med glömde medlemskort till båda ställen så det blev bara klämma på allting. Kollade på amnings-bh/linne och Newbies babykläder. Mycket fina grejer och vill ha allting typ. Sedan orkade jag inte gå mer… men handlade ändå grejer till musselpannkaka som jag var sugen på och kokosvatten till förlossningen. Köpte flera gånger men drack upp 2 L på direkten oftast. Inget stopp på mig liksom. 

Nu får det sluta vara kallt, komsi kom VÅREN!