Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Stor (människor)bajshög på lekplatsen!

Lästid: 1 min

Asså… Jag fick lite alone-time och Måns var ute med Tilda i barnvagnen. De kom hem och Måns berättade…

De var på den stora lekplatsen vid Backaplan där vi brukar gå till då å då. Tilda gick in i en lekbåt och bara satte sig längst med väggen på en bänk…sedan sa hon “baajs, baajs, bajs!” Och bara glodde på marken å pekade. Å så var det en stor, riktig stor bajshög inne i båten! Det lät as-äckligt! Tilda var så klok nog och kunde identifiera att det var bajs genom att se på avstånd. Tur att hon inte gick på den…eller ännu äckligare, leka med den. Får rysningar…

Måns sa flrst att det kan vara ett djur men lekplatsen är avspärrad och har hög staket. Måste vara en uteliggare som brukar hänfa omkring där, som har gått in i lekplatsen å i lekbåten, satte sig å klämde en rejäl hög… Gaaah!

Tur för oss och Tilda…att vi har visat henne hur hennes bajs kan se ut… Hon kunde identifiera det, klok tjej!

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge