Vi är bjudna till en Midsommarfest i Malmö men istället för att åka hela vägen från Göteborg till Malmö som vi först tänkte så stannar vi halva vägen och sover en natt i Halmstad. Men vi ska vara fram kl.11 och vi ska äta kl.13, så vi får hjälpas åt med maten innan. Det ska vara knytkalas till lunch och på kvällen är det grillning. Däremellan ska det bli kransbinderi på Jägersro trav och lekar.

Det är en gammal (halv thai) vän till mig och hans fru som har bjudit in till fest. Vi ska bli 20 pers plus 3 barn dvs våra två och deras flicka.

Vi har inte sett de sedan Thailandsresan 2014 när Tilda var knappast 1 år och vi hängde med de i nästan 2 veckor. Sedan har Måns och jag varit på deras bröllop i Thailand. Vi umgick lite mer förr när vi var i Halmstad samtidig. Annars är han en gammal vän från Lund när vi pluggade i samma kurs.

Igår… vi hann in innan det öste ner. Det är andra gången jag har sett dubbla-regnbågar just den här vyn.

Inget ex kille så tror inget annat haha! Dock är han matglad så under studenttiden överlevde han många thaimat-abstinens när vi umgick haha! Flashbacks…

Det ska bli kul! Sedan de flyttade från Halmstad till Malmö och hunnit flytta tre gånger så tredje gången gills kan man säga då vi ska hälsa på de i Malmö för första gången och sova över i deras nya hus.

Trevlig Midsommar!