Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Stopp i Halmstad innan Malmö

Lästid: 1 min

Vi är bjudna till en Midsommarfest i Malmö men istället för att åka hela vägen från Göteborg till Malmö som vi först tänkte så stannar vi halva vägen och sover en natt i Halmstad. Men vi ska vara fram kl.11 och vi ska äta kl.13, så vi får hjälpas åt med maten innan. Det ska vara knytkalas till lunch och på kvällen är det grillning. Däremellan ska det bli kransbinderi på Jägersro trav och lekar.

Det är en gammal (halv thai) vän till mig och hans fru som har bjudit in till fest. Vi ska bli 20 pers plus 3 barn dvs våra två och deras flicka.

Vi har inte sett de sedan Thailandsresan 2014 när Tilda var knappast 1 år och vi hängde med de i nästan 2 veckor. Sedan har Måns och jag varit på deras bröllop i Thailand. Vi umgick lite mer förr när vi var i Halmstad samtidig. Annars är han en gammal vän från Lund när vi pluggade i samma kurs.

Igår… vi hann in innan det öste ner. Det är andra gången jag har sett dubbla-regnbågar just den här vyn.

Inget ex kille så tror inget annat haha! Dock är han matglad så under studenttiden överlevde han många thaimat-abstinens när vi umgick haha! Flashbacks…

Det ska bli kul! Sedan de flyttade från Halmstad till Malmö och hunnit flytta tre gånger så tredje gången gills kan man säga då vi ska hälsa på de i Malmö för första gången och sova över i deras nya hus.

Trevlig Midsommar!

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge