Thaimorsan

Familjeliv & Matglädje

thaimorsan logo

Vill du komma i kontakt?

Har du frågor om recept, samarbete eller annat?

hej@thaimorsan.se

 

Facebook

Stockholm, här kommer vi!

Stockholm, här kommer vi!

Jepp vi sitter i bilen på väg mot Stockholm… Eller Tumba egentligen. Hela dan har gått till att fixa. Fixade tvätten, hann duscha och tvätta håret, fixa disken, packade åt mig och barnen, slängde skräp och kollade två avsnitt av Riverdale medan jag åt lunch och fixade samtidig. Multiple tasking och wooosh så var det dags att hämta barnen lite tidigare. För att få lite frid i bilen så fick de plocka på sig lite lösgodis.

Vi lämnade Göteborg strax innan kl. 17 och vi har ca. 1tim 30min kvar då vi gjorde ett stopp på Max i Mjölby. Måns drar på i 110 medan vi lyssnade på Baby Shark minst 10 gånger på raken, följdes av podden 80 väldig goda mackor och nu Spöktimmen medan ungarna tar en tupplur.

Imorn ska vi vuxna på begravning. Måns faster gick bort på Nyårsafton… Barnen ska hänga med mormor och morfar. Får se om det blir lekland för barnen har frågat om de fick gå dit.

Och mina vänner… Har tyvärr inte sagt till nån att vi skulle till Stockholm så om vi inte hinner boka in nåt ??

4 kommentarer om “Stockholm, här kommer vi!

  1. Åh så fint det har blivit härinne med bloggen! Så du! SÅ snyggt! Gillar upplägget med “artikelformen” har själv gått i dom tankarna faktiskt. Kan ju börja med ny header i min, haha.
    Hoppas också att avslutet blir fint för er på begravningen. Sänder våra tankar..
    Svar: Ja den finns kvar, men att ha bloggat konstant i över 10 år utan något uppehåll nästan så är det klart att man får dåligt samvete, hur löjligt är inte det egentligen? Sant kvalité före kvanitet har alltid varit mitt motto med! Livet rullar på och helt sant man behöver inte rapportera allt. Härligt med ditt stöd fina du!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge