Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Sticky rice till förskolan

Lästid: 1 min

Yes! Jag hade med sticky riset till förskolan förra veckan och det var såå populärt bland barnen och de små bara åt och åt och ville bara ha mer. Lilla K åt jättemycket och pedagogerna tyckte att det var så kul för han är bara 1 år men det var klart att han kände igen riset för han är halvthai men en thaimamma. Nu är det tre stycken halvthai på Tildas avdelning. 


Förskolan har frågat om jag kunde göra mer sticky rice till idag för de ska fortsätta med Thailand. Det är Jorden Runt-tema och de har börjat med Thailand. Jag har tagit med allt möjligt som förskolan kunde låna som läromedel. Det var allt från vår prydnad Buddha (som vi har annars som bokstöd), instrument, affisch med thai-alfabeten, kläder och så ris. Inte så kul att bara titta så varför inte smaka. Det är helt ofarligt med sticky rice om någon undrar. 

Förskolan tyckte att barnen borde få sticky rice istället för vanligt ris, då slipper de sopa upp ett hav av riskorn varje gång det är ris haha! 


Sticky rice i formbar och jättegott till att dippa i röror och äta med grillad. Man kan äta det till allt om man vill. Man gör även dessert med riset. 

2 kommentarer om “Sticky rice till förskolan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge