Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Sthlm!

Lästid: 2 min

Godmorgon! Vi har varit här i 2 dagar nu så lite uppdatering. Det gick inte att få in wifi i ipad men i våra iphone funkar å wifi-boxen är ju rak under oss på nedrevåningen. Därför har jag varit lite lat å inte bloggat men nu får jag pilla i mobilen om det ska bli några inlägg 🙂

Mora-Sthlm
Vi kom ju hit i onsdag. Tilda kräktes typ 1 tim efter att vi körde från Mora. Hon kan verkligen inte åka baklänges, fastspänt i bilstol! I Thailand gick hur bra som helst att sitta i baksätet på våra knä. Visst inte safe nånstans men det var inte mycket att göra då bilstol för barn fanns inte där. När vi kom hem i april så fick hon fortfarande åka i babyskyddet å det gick jättebra men vi använde inte bilen så ofta heller. Fasiken att det ska vara så varje gång nu. Det är bara ladda med handdukar, babywipes och kräkpåsar!

Fläkt-tokig
imageI alla fall, det är kanon sommarväder i Sthlm som i Mora! Här hemma hos mina föräldrar så är det överflödigt med fläktar i alla storlekar! Det är typ 1 liten i köket, 2 stora i vår sovrum å tv-rum å 3 i deras sovrum. Fick ihop det till hela 9 st!

Teknik alltså!
I onsdag fyllde min “pappa” år men vi firade inte nåt spec, vi är väl inte som andra… Pappa fick en Samsung Galaxy Tab 4 av mamma. Han väntade typ på mig så jag skulle lära honom. Varje gång det är nåt nytt hi-tech grej så skyller han på att han är en fosil… Mamma är total ointresserad och äger inte ens en smartphone MEN hon har hittat till Youtube å bänkat sig i datarummet å kollat på thaifilmer där… Å så Facebook men hon använder pappas fb å skickar meddelande till mig typ.

Det var en liten uppdatering men flera inlägg kommer snart! Ha det så härligt i solen allihopa! Kram kram!

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge