Godmorgon! Vi har varit här i 2 dagar nu så lite uppdatering. Det gick inte att få in wifi i ipad men i våra iphone funkar å wifi-boxen är ju rak under oss på nedrevåningen. Därför har jag varit lite lat å inte bloggat men nu får jag pilla i mobilen om det ska bli några inlägg 🙂

Mora-Sthlm
Vi kom ju hit i onsdag. Tilda kräktes typ 1 tim efter att vi körde från Mora. Hon kan verkligen inte åka baklänges, fastspänt i bilstol! I Thailand gick hur bra som helst att sitta i baksätet på våra knä. Visst inte safe nånstans men det var inte mycket att göra då bilstol för barn fanns inte där. När vi kom hem i april så fick hon fortfarande åka i babyskyddet å det gick jättebra men vi använde inte bilen så ofta heller. Fasiken att det ska vara så varje gång nu. Det är bara ladda med handdukar, babywipes och kräkpåsar!

Fläkt-tokig
imageI alla fall, det är kanon sommarväder i Sthlm som i Mora! Här hemma hos mina föräldrar så är det överflödigt med fläktar i alla storlekar! Det är typ 1 liten i köket, 2 stora i vår sovrum å tv-rum å 3 i deras sovrum. Fick ihop det till hela 9 st!

Teknik alltså!
I onsdag fyllde min “pappa” år men vi firade inte nåt spec, vi är väl inte som andra… Pappa fick en Samsung Galaxy Tab 4 av mamma. Han väntade typ på mig så jag skulle lära honom. Varje gång det är nåt nytt hi-tech grej så skyller han på att han är en fosil… Mamma är total ointresserad och äger inte ens en smartphone MEN hon har hittat till Youtube å bänkat sig i datarummet å kollat på thaifilmer där… Å så Facebook men hon använder pappas fb å skickar meddelande till mig typ.

Det var en liten uppdatering men flera inlägg kommer snart! Ha det så härligt i solen allihopa! Kram kram!