Kom inte på något att laga till middag idag och köket är fortfarande stökigt. Jag har hela dan rensat i garderober där JAG har alla pärmar med allt möjligt i, som jag har släpat med efter tre flytt nu. Kan säga att jag fyllde en stor pappkasse med papper, dokument å massa skit som jag har sparat. Allt från skoltiden hat också hängt med ett bra tag, och mycket har varit ”kan vara kul att titta i dem senare…”


Kvällsmaten blev stektris med skinnfri korv, ananas, paprika, morot och torkade tranbär!
Jag lägger inte upp ett nytt recept på denna maträtten då det är liknande som jag har gjort tidigare men bytt ut vissa ingredienserna och hade i lime också då ananas och tranbär var söta och det behövdes något syrligt som bryter upp.


Jag har tidigare gjort stektris med ananas och det är samma princip.

Recept – ”Khao Pad sapparot – Stekt ris med ananas”.