Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Stekt ris med ananas, korv och tranbär

Stekt ris med ananas, korv och tranbär
Lästid: 1 min

Kom inte på något att laga till middag idag och köket är fortfarande stökigt. Jag har hela dan rensat i garderober där JAG har alla pärmar med allt möjligt i, som jag har släpat med efter tre flytt nu. Kan säga att jag fyllde en stor pappkasse med papper, dokument å massa skit som jag har sparat. Allt från skoltiden hat också hängt med ett bra tag, och mycket har varit “kan vara kul att titta i dem senare…”


Kvällsmaten blev stektris med skinnfri korv, ananas, paprika, morot och torkade tranbär!
Jag lägger inte upp ett nytt recept på denna maträtten då det är liknande som jag har gjort tidigare men bytt ut vissa ingredienserna och hade i lime också då ananas och tranbär var söta och det behövdes något syrligt som bryter upp.


Jag har tidigare gjort stektris med ananas och det är samma princip.

Recept – “Khao Pad sapparot – Stekt ris med ananas“.

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge