Okategoriserade

Stadsmuseet, höstgryta & Yorkshire pudding

Tilda fick vara hemma från förskolan igen. Igår var hon hemma för Prim var jätteförkyld och Tilda var det med på morgonen. Idag kom det ett sms då förskolan undrade om Tilda fortfarande var förkyld och ska stanna hemma plus att de hade personbrist. Tilda frågade vad det var för dag idag och om hon skulle gå till förskolan imorn. Vi får väl se om det kommer ett sms om personalbrist även imorn. Fortsätter det så här byter vi förskola. Jag väntar faktiskt på att det ska öppna en ny precis här i området men jag frågade Tilda om hon gillade sin förskola och svaret blev ett ja och hon vill inte. 

Så idag besökte vi barnavdelning på Stadsmuseet, dit skulle vi till i måndag. 


Vi var där i två timmar och sedan handlade vi på Coop. 

Ikväll blev det en spontan höstgryta på högrev i rödvin, rotfrukter och championjer. Vi åt det med Yorkshire pudding 🙂 Måns kommenterade att det var söndagsmiddag på en onsdag hehe


Det var godkänt med långkokt 🙂


Och mitt val av matlagningsvinet idag gick jag uppenbarligen efter boxdesignen och beskrivningen som var “14%, kraftig och smakrik” haha! Halv liter vin gick till grytan och ett glas till kocken 🙂

2 thoughts on “Stadsmuseet, höstgryta & Yorkshire pudding

  1. Jag älskar Yorkshirepudding! Kan enbart äta det doppad i någon god höstgryta. Synd att jag inte orkar ta mig till The English Shop och handla massor.

    1. Ja det gör jag. Har inte riktigt orken/tiden att fixa egna. Försökte en gång göra crumpets och det blev pannkaka av alltihop. Så jag vågar inte på Yorkshirepudding ännu. Dessutom är mina formar någonstans hemma hos mina föräldrar….

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge