Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

 • Reklamsamarbete
 • Sponsrade inlägg
 • Ambassadörskap
 • Show up/meet up
 • Receptskapande
 • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
 • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Stadsbondgården & Sia Glassfabrik 

Lästid: 1 min

Det är riktigt trevligt med en stadsbondgård och ännu bättre när den är välskött och fin. Hit åkte vi till igår eftermiddag och Tildas farmor hängde också med. Sol fick vi också! 


Farmor plockade hallon. Efter det köpte vi fika i caféet och satte oss i parken. Det var prisvärt och man kunde få våfflor och crepes om man ville. 

Sia Glassfabrik i Slöinge var på schemat. Det tog 20 min med bil från Halmstad. Billiga glassar med de är andrasortering allihopa. Vad gör det? Glöm inte ta med en kylväska, annars finns det att köpa. 


Jag provade Popcorn och Whisky. Whisky var god, popcorn helt ok men det var sega popcornbitar i som fastnade i tänderna. Måns körde med fyra kulor och valde rödbetor (sorbet), rababer-ingefära, popcorn och whisky.

Print Friendly, PDF & Email

3 kommentarer om “Stadsbondgården & Sia Glassfabrik 

 1. Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★ skriver:

  Åh så mysigt :D. Spännande smak på glassen där, inget jag själv skulle valt men säkert kul att testa 🙂

 2. Hej. Visst är sia trevligt men nästa gång ni är där så ska ni testa äpple cafét man sitter ute under äppelträd å fika. Jättemysigt ställe som är värd ett besök.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge