Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Flyttstädning ska vi ha!

Lästid: 1 min

Tredje gången gilts. Nu har JAG bestämt mig för en städfirma för flyttstädning. Jag vill inte tänka på alla recensioner jag har läst, inte om just detta företag men i generellt…att det flrekommer fusk-städningar, saker och ting lämnades halvgjorda och dålig service och svar etc. etc. etc.

Efter gårdagens inlägg “bra firma för flyttstädning” och GroupOn återbetalade mig utan några problem plus att de informerade företaget i frågan om att min voucher inte längre gällde, så fick jag faktisk ett mailsvar på mina två frågor, dock av en annan medarbetare och inte den som hade kontakt med mig. Too late för dem. Jag kände redan på mig att det inte skulle bli något bra ur denna deal så det var lika bra att klippa det nu och inte dras med dem. 

Hoppas att det blir bra med den här firman vi har valt, hittils så verkade de vara glada att ha oss som kund när jag bokade. 

Det är ganska skönt att vi slippa tänka på städningen!  

 

(Bild: lånad av Let’s deal)

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge