Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Städar som om “Kungen o drottningen” kommer! 

Lästid: 1 min

Vi har hållit på med att städa i förmiddag här för Måns föräldrar kommer på besök idag och ska även få sova över. De ringde igår och det är absolut inga problem med short notice då vi har inga planer. Jag får ändå så ont i ljumskarna när jag reser mig så jag det tar lite tid att ställa mig upp och gå. 

Det är jättekul att Måns uttryckte sig att vi städar som om kungen och drottningen kommer haha! Det är så det är, vi städar lite bättre när vi får besök. Man vill ju visa upp sitt hem och det mesta är på plats.

Måns dammsög och svabbade och Tilda ville hjälpa till. 

Så här städar Tilda 😂 hon lägger i alla fall saker i skåpen..,

 

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge